Jään odottamaan uutta kannettavaaa konetta Soneralta. Posti sen tuo kotiin, mutta en tiedä milloin. Joko jo perjantaina vai vasta viikonlopun jälkeen. Jos vasta sitten niin silloin juon viikonlopun rauhassa yksin teetä ja lueskelen kirjoja ja katson niitä elokuvia, jotka olen jo hyllyyni ostanut halvalla kauapsta kun CH on siellä toisessa perheessä.

Sinne kotikylän pojalle meni väärin tekstiviesti, kun piti olla Kiba Lumberg ja Hullutaiteilijan päiväkirja ja meni Lunberg ja Hullun taiteilijan. Korjaan tekstiviestillä viikonloppuna.

Tänään sain taas siivousapua. Tai meidän siivousapu imuroi ja minä tiskasin astiat, joita oli paljon. Meni ehkä n. 1 h 15 min ja sinä aikana siivousapu istui sohvalla. Katsottiin, että sänky pitää pistää kunnolla laudat kiinni naulalla. Sinne vaan Clas Ohlsonille nauloja ostamaan. 6 kpl, läpimitta sama kuin nyt omistamillani ruuveilla. Tykkään siivousavusta. Matkustellut eri puolilla maailmaa ja on Jumalan suhteen oikeille mukavuusalueilla. Eli ei pidä puhujaa lähtökotaisesti psykoottisena, jos uskoo Jumalaan.