Minulla oli avioeron II-vaiheen lasku pöydällä (45 €). Mies tuli käymään, jotta katsoisimme hänen sähköpostinsa. Mies huomasi laskun, sovimme, että minä maksan sen. Katsoimme sähköpostia. Mies oli kiinnostunut katsomaan kuvat, joita hänelle oli Afrikasta lähetetty, kirjettä hän ei tahtonut lukea. MInä luin nopsaan. Kirjeessa DAODU:ksi nimietty nainen (Rebecca) kertoi ilomielin suostuvansa ex-aviomieheni vaimoksi ja suurin ilosiin kirjaimin oli kirjoittanut loppuun I LOVE YOU.

Mitäpä minä sitten muuta tekemään kuin asentamaan SKYPEN koneelleni (entisellä minikannettavalla tein vain muutamia asioita ja kone tilttasi silti) ja ilmoitin herra mozbachille, että voin harkita sen "kutsukirjeen" kirjoittamista hänelle tänne Suomeen. Ja jäin sitten siistiin, lapsettomaan kotiini haaveilemaan kultaisesta kihlasormuksesta olohuoneen pöydällä ja miettimään, että mistä ihmeestä löytäisin oikean puusauan, jonne viedä herra mozbach "sitten joskus". Sillä nythän olen hyvällä omallatunnolla eronnut afrikkalaisesta miehestäni. Ja olen kaikinpuolin "turvassa" lapseni kanssa hänen uudelta perheeltään - lapsen suhteen - koska MINULLA on yksinhuoltajuus. Ts. minun ei tarvitse SUOSTUA mihinkään sellaiseen, mikä ei tunnu hyvältä minusta CH:sta. Ilkeä en tahdo olla - vaikka tuo yksinhuoltajuuden saaminen ehkä on ollut vähän ilkeää. Rehellisyyden nimissä on nimittäin sanottava, että se yksinhuoltajuus tuli sillä, että täytin lomakkeen ja voi olla, että kaikki asiat eivät tulleet selvästi sanottua. Käytännössä en valehdellut, koska mies kysyi, että onko hän edelleen isä - ja tokihan hän on isä, biologien isyys (tässä suhteessa tiedän jopa sen, että tulin raskaaksi 13.11.2005 kun olimme riidelleet ja olin poistanut miehen puhelinnumeroin puhelimesta - hän ei ostanut sormusta vaan aloitti riidan, ettei tiedä KOSKA menen naimisiin. Siis silloin kun olin puhelimessa suostunut, että kihloihin voidaan mennä). Silloin kun olin miehelle kertomassa avioeroipäätöksessä, että minulla on tuo "custody" yksinhuoltajuus, mies yksioikoisesti ei kuunnellut mitä olin sanomassa vaan kiinnitti huomionsa johonkin 7 €:oon, mikä pitää maksaa. En sitten aloittanut uudelleen kertomaan mitään.

Kaipa mies sitten on rakastunut tuohon afrikkalaiseen Rebeccaansa. Ja aika näyttää voinko minä olla rakastunut ihmiseen, kun suhde on alkanut netissä.

Huomenna minä ja CH lähdemme Pohjois-Karjalaan. Ts. CH on jo Itä-Suomessa ja minä nappaan hänet mukaani junaan. Hieman yli viikon vietämme sitten mummolassa.