Olen käynyt tässä joskus erään itseäni nuoremman naisen kotona. Olen sieltä huomannut, miten tätä nykyaikaa eletään (enempää vihjeitä en anna - ja stoppaan Natalia Goldbergin antamat ohjeet: http://en.wikipedia.org/wiki/Natalie_Goldberg että pitää vaan kirjoittaa ja kirjoittaa, hän kun kirjoittaa itselle kirjoitettavist vihkoista. Tämä on eri asia, joku käy lukemassa joskus näitä tekstejä.

Pyrin siis nyt osoittamaan, että olen muutakin kuin IKI-TEINI-PUNKKARI, joka saa lapset innostumaan tekemästään musiikista. Ehkä meneminen KALLION ilmaisutaitolukioon (kuten kansanedustajamme Jani Toivola) olisi ehkä taannut sen, että olisin päässyt TEAK:iin, mutta minulla kuitenkin on PIILEVIÄ MUSIIKILLISIA kykyjä, jotka nuorea jäivät piileviksi sen takia, että oli pakko kuunnella paskaa. MItä muuta ROCK on kuin sitä ja huumeita?

Nykyaikaan kuuluu NETTI ja NETTIYHTEYDET. Tähänkään minua nuorempaan naisihmiseen en olisi (siunattu olkon hänen elämänsä) tutustunut ilman nettiä. Facebookissa eräs naisihminen (en ole perussuomalainen ja korosta kuka) pisti näkyviin kuvan, joka ei MUKA ole Pornoa, koska se "miehen elin" on JÄÄTELÖ. Naisihminen vastasi kommenttiini, että älä päästä poikaasi koneelle, johon sanoin, että minulla on facebookissa kuvia hänestä (pojasta) joten - hän saa myös minun facebook-sivuani katsoa ja että jos tulee vielä toinen samankaltainen kuva, siirrän hänet pois facebook-ystävistäni, koska POIKANI ON MINULLE TÄRKEÄMPI KUIN HÄN, tämä naisihminen.

Olen elänyt Nykyaikaa (Kristian katsoi eilen illalla ennen nukkumaanmenoa Charlie Chaplinia, mutta ei mainittua elokuvaa - ja tykkäsi näkemästään) ja ottanut kovasti kuvia Facebook-sivulle. Pyrkinyt osoittamaan, että ON MINULLA VIELÄKIN AUDIOVISUAALISTA AJATTELUA, vaikka en audiovisuaalisen mediakulttuurin koulutusohjelmaan nuorena, 20 v. sitten päässyt opiskelemaan. EN enää muista sanoinko sen täällä blogissani, että se KUNTOUTUMINEN alkaa hitaasti - ensin olen tyytyväinen esineistä, joita ostan. Ja toisaalta siitä, kuinka halpoa ne ovat olleet (vrt. Bipon tapa KULUTTAA LIIKAA, yli varojensa). Koska kyllähän ihmiset esineitä tarvitsevat - ystäväni Sarin luona (oliko hän tuo, kenestä äsken kerroin vai ei - lukija muodostakoon itse mielikuvansa) ihailin hänen pöytäänsä - ja mitä!! Hän ostin Baarituolisysteemin huuto.netistä ja antoi tuon pöydän minulle. Puuta, kuten työpiste ystäväni luona.

TERAPIASSA - sarja on käsilläni. Tallennus kaikesta, mitä tv:stä haluan. JA VAIN SIKSI, ETTÄ KUUNTELIN PUHELINMYYJÄÄ, koska muuten en olisi tiennyt kuinka halpa se JUURI MINULLE on. Että sulkekaa te vain luurit ja sanokaa, että on rasittavaa "kun ne soittaa".