Ihan kaikki tässä ei nyt ole kohdallaan, kun LASTENSUOJELU (johtuen diagnoosisat ja siitä väkivallasta, jota meidän ei tarvitse pelätä) jarjestää kotiapua ja minä pelkään, että jos täällä ei ole TARPEEKSI SIISTIÄ kun ne sitten tulevat, niin siitä voi tulla MIELISAIRAALA-reissu. Jos nimittäin lähihoitaja ilmoittaa asiasta psykiatriselle hoitajalle. Siis meidän lähihoitaja on kyllä tosi mukava ja ajattelevainen ihminen. lukenut Alice Milleriä, Koraania, pyrkinyt joskus jopa vanginvartijakoulutukseen, mutta silti täällä on tuolalainen ongelma aistittavissa kotona. ** Että ajattelenko minä sitten että millaiseksi tahtoisin vaikka tämän työhuoneeksi muuttuneen keittiöosaston sisustaa vai että pitääkö minun siivota TOISTEN IHMISTEN TAKIA?

Kirkkoonhan tässä pitäisi mennä rauhoittumaan. Tyhjentymään. Ajattelin huijata mieheltä vähän rahaa, kun olen lainannut, mutta eihän siitä tullut mitään. Antoi CH:n lahjaan 50 € niin saatiin ostettua ne Harry Potter legot, minä en ikinä olisi voinut. Ne maksoivat 64,50 €. Toisin kuin ehkä muualla, niin meillä lapsi parka joutuu oppimaan tavaroiden arvon jo lapsena. Hinta-laatu-suhteen pitää olla kohdillaan ja kaikkea ei saa. MItä kivaa se nyt on saanut? Keppihepan - maksoi n. 10 € - viime syksynä? (Ja nyt Mustakiven puiston kirpputorilta löydettiin AASI IHAA Nalle Puhista, keppihepo ja se MAKSOI MARKAN! siis toistan, ja myönnän erehdykseni siis EURON! Onko se sitten 5,48 mk.) Kirkossa kukaan ei vaadi minulta mitään. Luterilaisessa kirkossa kukaan ei tule tarkistamaan ja ristikuulustelemaan, että uskotko sinä varmasti mihin täällä uskotaan. Uskonnon opettajana en uskonnottomalta vaatisi muuta kuin, että YMMÄRRÄTKÖ SINÄ TÄMÄN, MIHIN SINÄ ET USKO, että kuinka monelle ATEISTILLE tai vapaa-ajattelijalle (olen joskus lehtiä vilkaissut) kristinusko on kuin se OLKIUKKO, eli "omatekemä" näkemys siitä minä sitten torjuu. Ja saman tien haukkuvat ehkä niitä (eivät kaikki, usiemmat) jotka ukovat - pitävät itseään ERITYISEN VIISAINA kun eivät usko johonkin YLILUONNOLLISEEN.

Siinäpä esseen aihe: yliluonnollinen ja luonnollinen modernin fysiikan kehittymisessä (Niin : olen katsellut RILLIT HUURUSSA SARJAA, jossa nuo IHANAT NÖRTIT ovat pääosassa - siis kyllä: hirmuisen seksikkäitä! Hauskinta oli väittelyjoukkueiden nimet AA ja PMS - en vain muista mistä fysiikkaan liittyvistä sanoista ne tulivat. Mikä onkaan katsoa TV:tä, kun ohjelmat saa tallennukseen, Soneran 19.90 viihdaketilla. Yritän SIIVOTA, kaikki kariutuu siihen, koko elämäni näköjään. ? Tui-tui, kun tämä on kuitenkin FEMINISTIN koti! Kyllä ELÄMÄ ON IHanaa, Vaikka joistain asioista pitää vähän valittaa, joskus ... herra Jumala, jos minun 40 vuotiaaseen päähäni tuleekin vaihe DIRTY - FLIRTY ! Nimittäin! Että jääpi siitä ex-aviomiehen "renkutus"-saarnasta pois se GRAZY ja LAZY ja tilalle tulee tuo FLIRTY! (niinkun tulee mieleen tämän erään runoilijan maanis-depressiivinen mies - kansantalouden professori, joka sitten hypomaniassa Flirttaili jopa kaupan kassojen kanssa. Mutta ei minusta "flirty" eli "flirtti" voi tulla, koska ei minun tavoitteeni ole miehen sänkyyn päästä.

ON ESCAPE / De l´évasion - Emmaneul Levinasin kirja. * Joko minä kirjoitin, tajusin, että kyllä minä aviomiestäni rakastin ennen kuin menimme naimisiin. Lapseni isä hän on edelleen vaikka asuu muualla enkä tiedä, mitä lapseni hänestä ajattelee. On asioita, joita lasten ei vielä tarvitse ymmärtää. Ja on asioita, joiden luulemme olevan liian vaikeita heidän ymmärrettäväkseen (kuten esim. YHTEISKUNTA). Ja on keinotekoisia SOSIAALISIA rajoja jotka meidän tulee ylittää. Kuten esimerkiksi että jos jossain toisessa MAASSA, valtiossa tapahtuu pahoja asioita, niin kyllä ne kuuluvat meillekin - meille jotka voimme nykypäivänä keskustella niiden kanssa, jotka tuolla kaukana asuvat - käden kääntessä, windowsin avulla. Ja on asioita, joidan meidän tulee ymmärtää noista toisista yhteiskunnista ja valtioista. Uskaltaisinpa sanoa... -- vaan en nyt - ja menen hakemaan lastani ja tapaamaan serkkuani. Jääkaappini ovessa on SIMONE de Beauvoirin kuva. Joensuun feministeiltä ostettu. * Yhdessä uskonnollisessa kirjassa oli virhe: JUMALA ei Raamatun mukaan antanut Eevalle nimeä, vaan sen teki Ensimmäinen Ihminen - Aatamiksi nimetty.

Oh great Lord
give me on Word
Give my son a Sword
He wants. Oh Great Africa
Oh Australia
Oh Usa and America

I told him I´m ICA
He had told me he is AMER -- so to put this --- and pa-papapapapa!