Mä olen NIIN MONTA KERTAA äidiltäni kuullut, että olen ihan kuin isäni, että se saa loppua tähän! Se nainen siellä kiertää metsistä marja ja käy autolla kaupungilla ja katselee ihmisiä, että kuka kukakin on. Ei paljon kiinnosta. punk´s spunk on liikkeellä taas ja sen äiti taas, että oothan ottanut lääkkeesi "puhelimessa" ja toisaalta kun tuli käymään sanoi, että SULLA SITTEN TÄÄLLÄ ASIAT HYVIN VAIN JA SINÄ VAIN LÄÄKKEITÄ POPSIT?
Oliko ajatukset vaihtuneet vai mistä oli kyse. MÄ TUON NYT TÄNNE, MITÄ MÄ DIALOGIA meinasin RASTILAN vieressä Helsingin (ja äiti miettii meidän kadonnutta kaukosäädintä, no kaikki ohjelmat menee tallennukselle, voin kattoo milloin vaan RILLIT HUURUSSA varsinkin, ja valitettavasti olen Frasierit nähnyt!) --- olkaa hyvä:

HENKILÖ YSI : Henki löysi.
(huom., jatkan tätä kun pääsen kotiin - lukekaa uudelleen, ketä kiinnostaa tää PASKA (Melina Voipion:"karhujen kaupunki" arvio! allekirjoittaneen tekstistä).
*** kotona, mä voisin jatkaa tätä, mutta? miksi? Jos kukaan ei koskaan tee? No, mutta antaa tulla - tää on jonkun mielestä jopa hauskaa.
OHJAAJA : sä oot Henkilö Ysi. Sano: henki löysi

(..ei jumalauta, jos mä pääse TEKEMÄÄN TEATTERIA, niin mä en teet tätä! vittu, istua nyt kotona yksin lapsen ja telkkarin kanssa hä?!! (anyhow yleisö kuuntelee kyllä

---koska MÄ MELINA VOIPION MIELESTÄ TEIN PASKAA (SANOO TOMMOSTA HAKIJALLE!) NIIN MÄHÄN TEEN PASKAA AINA?  Ja salkkarit ei sitä oo! mä kerron alakerran naapureille, että mä en sitä katso! ne on semmosiis rokkihenkisiä.

VITTUMAISTAHAN tuota ois kenenkään edes harjoitella.