En tiedä, olenko minä välillä täynnä suuria suunnitelmia ja sitten "maani myyneenä" apea ja epännistunut. Ainakin koetan, että en ota 10 tehtävää tehtäväkseni, koska vain 2 - 3 voi onnistua. Joensuussa kaltaisestani naisesta pidettiin huolta - mutta en pitänyt siitä, että hän harrasti seksiä ennen kuin oli omien runojen esittämiskilpailu.

PISTARIT! Kulttuuri + maantiede:
LEVALA = ......................................................................
LEVOLA = ........................................................................

ja toki nykypäivänä vastaus löytyy netistä heti. JO-KA-LE-VA-LA! Ja voin kertoa, että nettihaun perusteella tuo LEVALA on paikkakunta Virossa! Minulla on KALEVIPOEG kirja hyllyssä ja se on heille pyhä kirja kertoi joku silloin joskus.

Voitteko uskoa, että josku kauan aikaa sitten ennen interneitä ja niihin aikoihin kun puhelin saatiin meille "siihen taloon" minä olin ns. SENSSIPUHELIMESSA en etsimässä miesseuraa, koska olin alle 15 vuotias tai jotain. Ja mies sanoi minulle :"Haloo" ja se oli mielestäni niin maaginen ja kaunis ääni, puheääni, nyt lauluääni - ja mielestäni facebookystäväni ystävän aviomies. ****MUTTA **** C AT Hens = C, Athens. Eli C@Hens (miinus C = Athens)?? Pyrin pitämään tarkkaa kirjaa siitä mitä teen ja kuinka paljon graduani. Että näen kuinka paljon olen lukenut. Tänään oli pakko käydä "lukuajalla" suihkussa. Kun tuli, että Levinas analysoi Fatiguen ja Insomnian - siis nälän ja unettomuuden? Pöhkö! Ja arvostettu jossain kun otti yhtälöön mukaan DESCARTESIN! Minun mielstä. Istun nojatuoliin!