Niin vähästä kuin kaukosäätimemen katoamisesta voi hermot mennä nirskun-narskun. Kyse on ajan hallinnasta, eli milloin katsoo ohjelmia esim. niistä oppiakseen. Ja kun huoneisto on niin sekainen, että mitään ei oikein ala löytyä, on tosiaan aika siivota. Erityisest ärsytttää vanhan sängyn patja, joka koko ajan menee makuuhuoneeseen niin, että kulunutta ja likaista lattiaa ei enää näe.

Write´s hit - Write(r) shit

oli ehkä epäonnistunut mutta GODOT HER - GOD OTHER! on onnistunut! 

Televisiosta tulee hääohjelma, enkä kännykälläkään käännä kanavaa - tallenteitahan en voi sillä laittaa päälle - ja nyt katsoisin uutta Sherlock Holmesia. Itsekin tahtoisin olla samanlainen, pelkän älyn varassa elävä. Televisiossa soi kuitenkin Gösta Sundqvist ja Leevi and the Leavings. Morsian on ihanan laiha. Hänelle ei ole kukaan "työtoveri" toimittaja tullut huutamaan tyhjästä olutpullosta (oma vika, jos sellaisesta masennuin, eikö? Joku työharjoittelija vaan...) - hänen äitinsä ei joka kerran hädän ja epätoivon hetkellä sanonut:"Oletko syönyt" - joo, olen 120 kg.!  Ja lopuksi ne lääkkeet! No, mutta jokaiseen suhteeseen rakentuvat ne portaat - ylös, ja takaisin, että miten tähän tultiin.  -- jaha, ja kaukosäädinkin sitten löytyi. Tuli katsottua eläinohjelmaa ja tätä hääohjelmaa, jotka eivät mene nauhoituksella. Vahinko että televisiosta ei tule enää Roman Shatzin "Toisten tv-ohjlemaa" - se oli hyvä, eri maiden tv-tarjontaa yhden jakson verran.


Niin, avioparit tai seurustelevat parit sitten tekevät yhdessä asioita, joista tuttaville kerrotaan. Itse sanoisin itsestäni, että lue JEAN KWOKIn käännöksiä kirja ja tiedät suurin piiretin, miltä minusta lapsena tuntui - vaikken NIIN HUIPPU älykäs ole kuin päähenkilö siinä. Ja just: aviopari kertoo kuin kännissä olivat alkuajat seurustellessaan... Aukaisin keittiön ikkunan ja mietin, kuinka päästä eroon n. 40 - 50 banaanikärpäsestä? Terassilla humalaisia, miettivät kuinka moneen alkoholiannokseen on varaa. Ja TAIVAS, meidän uusi sänky palvelee hyvin. Tilaa on vaikka kolmelle henkilölle. Nerokas ratkaisu miten se sänky on rakennettu.

Ehkä myöhemmin taas jostain muusta.