NIIN
Tietenkään minä en ole tehnyt mitään niin "hankalaa" kuin sanoittanut Rock-musiikkia.
Tietenkin minä olen vain HULLU ja HUORA, jonka pitäisi tajuta, että EI OLISI PITÄNYT mennä NAIMISIIN "neekerin" kanssa.
KOMMENTOIKAA toki, jos olette tätä mieltä.

Meillä kuunnellaan Oiva Paloheimon äänikirjaa TIRLITTAN (ja koska minut on helppo saada selville sen perusteella, mitä olen kertonut, en kerro CH:sta enempää) Tirlittan on vielä hurjempi kuin PEPPI! Pepillä oli vain ne voimat. Tirlittanissa tehdään ns."selvää jälkeä" koko aikuisten kulttuurista.

Jotkut jopa tietävät, mitä  hurjaa tein tänään kotona ja facebookissa. Huivilla, josta ajattelin, että se voisi olla TEATTERI-esityksessä. Kreijarinkujalla asti käytiin. Otettiin valokuvia, tunnetaan Jatta (ja siinä ei ole) - - - . Ostin omaksi kirjan lasten hyväksikäytöstä ja pedofiliasta, kotikirjastoon. Yhä vieläkin odottaa se t-paita jonka aion lähettää, koska ei ole rahaa, kun pitää ymmärtää, että on oltava ruokaa. Riihimäelle. Vuosikausien kipu ja yksinäisyy pelkän musiikin kanssa on ehkä ohi (Riihimäen tyypinkö takia?) Jos voisin palata lukion kouluaineen pariin tekisin muutoksen tekstiin: "Viha on vahva voima" - että MUSIIKKI ON VIELÄ VAHVEMPI.

Jo kolmas henkilö luuli, että KÄYKÖ RÖYKÄ tarkoittaa RÖYHKÄ:ä. Jos tästä nyt jotain tulee, niin hyvä tulee. Minä ihan oikeasti tahdoin näyttelijäksi - olin valmis mihin rääkkiin tahansa, että saisin tehdä teatteria työkseni. Koska se voima keskellä näyttämöä on hyvä voima. Isäni muistan näytelleen OPETTAJAA sillä paikkakunnalla, jossa hänen isänsä oli ollut kansakoulunopettaja. Juoppoa Simanaa Kantelettaressa, kun hän oli itse oikeasti se juoppo. VITUN "JULKISUUS" : koko kylä tiesi, keitä me olimme. yök! 1 000 - 3 000 katsojaa.

jossain päin maailmaa joku voidaan tappaa tälläkin hetkellä ja mitä sinä murehdit? Jääkaappia? Jossain päin maailmaa mies päättää pyytää naista vaimoksi itselleen ja sinä hymähdät, että taasko ulkomaalainen, sitä se vaan. Minä mielelläni kuvittelen, mitä pahat ihmiset tekevät ja tahtovat toisille tehdä. Se saa minut laukeamaan, ei rakkaus - ja entinen mies näistä naisten asioista ei välittänyt. Ehkäpä unta nyt, kun jo pedissä olen.

Öitä.