SE MENI LÄPI! Mun puserosta luuli lastentarhanopettaja, että niin KAUKO RÖYHKÄ, mutta ei oo! Kun on se KÄYKÖ RÖYKÄ! Hah! Ja takapuolella, että miks on VIHAMIELINEN MUUSILLE ( + lat. sana). Jos multa joku kysyy, että MILLOIN OLET SYNTYNYT, MIKÄ OLET HOROSKOOPILTASI, niin vastaan, että olen syntynyt vuosi ja päivä sen jälkeen kun isäni vapautui kuritushuoneelta. sinä sit varmaan joo sivistyneet vitsit ja sanakiepit. Yök!

Helsingissä siis elän, enkä aio muutta pois (Jusakki-flaga kyl on!) On ympärillä paljon parempia ihmisiä kuin siellä Pohjois-Karjalassa. Miltä kuullostaa tarina:"Oletteko nähneet mun miestä, onko mun mies ollut sängyssä sen naisen kanssa" Julmalta se mun mielestä kuullostaa. Ja naisella 3 lasta. Tai: en pidä homoista, mutta pidän liikaa viinasta ja heräsin sen homon kotoa kun se mun ... sitä. Onko mulla aids?" Tai nainen joka halusi KAIKISTA ENITEN MAAILMASSA TEATTERIKORKEAKOULUUn, mutta oli vaan paikallistason harrastaja ja se toinen nainen oli KIRJAILIJAYHDISTYS UKRI:n entinen sihteeri ja (toi 3. lasta nainen) kaupunginteatterin näyttelijän "vaimoke" - ei vastannut tekstiviestiin, että mistä videokamera, että otan (tätä en hänelle kertonut) videokuvan isän KURITUSHUONEEN VAPAUPASSISTA ja OMASTA AJOKORTISTA, että saan tehtyä ohjauksen ennakkotehtävät. Sattumalta tapasin naisen tyttären (Katin) ja hän kertoi, että äiti oli juuri VIDEOKUVAAMASSA KIRKKOA ja kohta hengenvetoon, että ÄITI PAKOTTI JUOMAAN ALKOHOLIA. Kas kun siellä pienellä paikkakunnalla kun olin, niin ISÄHÄN TEKI TAIDETTA, niin paljon kun siellä pystyi. Että hyvä tyyppi, ja silleen,...., eikö vaan? PItää kiittää - ei jälkiäkään rikollis---hehehe..... Tai keskustelu REGINA-kirjailijan kanssa:"Mitä sä sen kanssa. Sehän on homo, et sä sen sänkyyn pääse." VITTU - "sen sänkyyn pääse", kun jos on seksuaalisesti ainakin ahdisteltu niin ei haluakaan. (lapsena). Ja sit kun tuli kulttuuria, että lapsille NIIN EI NE OTTANEET MINUA MUKAAN, Ismo Alangon äidin, lausuntataiteilija Anna-Liisa Alangon kanssa olin kuitenkin siis samassa huoneessa, toista kertaa. Tää "videokameratäti" vaan sit kirjoitti niiden ilmaisjakelulehden kolumniin, että ONNEKSI HELSINGISSÄ ON OLUT HALVEMPAA ja KISSA HENGISSÄ VAIKKA TIPAHTI 6 KRS. ja muuta en enää muista. Niin: on IKUINEN opiskelija, kun minä olen ITKUINEN opiskelija. Ai niin, se Regina täti pesiytyi ESKO PEKKA TIITISEN lähelle. TURVAKODISTA saatiin hänen kirjoittamansa VILLAPÄÄT kirja, myöhemmiksi ajoiksi. Silloin lähtiessä saatiin NARNIA-kirja. Ja meillä on NARNIA - elokuva, joka me uskoakseni katsotaan huomenna kun meille tulee 2 vierasta + 1 tuttu äiti juhlimaan tämän Risti-anin synttäreitä!

Ainahan mun kohdalla on kuultu "mulle tuttujen ihmisten" repliikit:"Nyt se luulee" - että yleensä on olleet sosiaaliset suhteet sitä, että mulla on salaisuus ja ne yrittää sitä salaisuutta selvittää, ja pieleen menee, mutta NE JUO ALKOHOLIA yhteisymmärryksessä ja vähän. Paitsi tietenkin silloin, kun se kaunein niistä menee sen luo, kestä mä pidän (vai onko tämä kuvitelmaa kokonaan). Ja jos mä tahtoisin tehdä sit jotain poikien juttuja (Kuten Biisejä ja tolleen), niin mä oon se PAHA NAINEN, joka yrittää viedä SEN - JA - SEN - JA - SEN miehen. ENKÄ TODELLAKAAN JAKSA YHTÄÄN SUOMALAISTA PASKAPÄÄTÄ! On hyviäkin. Niillä on perhe ja ne yrittää ja ne menee vaikka Terapiaan, että ne onnistuu siinä. Ja ne VÄLITTÄÄ MUISTAKIN KUIN OMASTA PUOLISOSTA. Anteeksi, mutta minä NYT en vaan voi rakastaa SUOMALAISTA. Nään vaan edessäni "MITÄ SAISI OLLA JONON" ja nää PASKAPÄÄT katkaisi mun "Mitä Saisiolla tien" - ei mut joo, ei toisia saa syyttää jonkun al-anon (missä en oo käynyt, kuullut vaan) mukaan pitäisi tutkia itseään. MItä tutkimista siinä on jos hädin tuskin raahautuu peilin eteen ja näkee valkeaksi valahtaneet kasvot, että mä oikeasti tahdon sinne, koska murrosiän jaksoin vaan sen ajatuksen avulla eteenpäin - MUTTA NYT ON YSTÄVIÄ, joten ei ole niin SYNKKÄÄ.

Ne siis multa otti ja käytti jo mm. BEATLEHEIM sanan, jonka keksin ja lähetin ennakkotehtävissä!

Mutta siis tähän päivään: kuinka esitellä itsensä ESIKOULUN opettajalle. Lapsi, tyttö, tummaihoinen sanoo minulle ja minusta, paidastani TUO ON ROSVOPAITA - ja minä että joo, se on kyllä totta. Opettaja katsoo paitaa, jota esittelen ja hän sanoo, siitä tuli ihan KAUKO RÖYHKÄ mieleen - ja minä mielessäni, että JEES! TÄÄ TOIMII! Niin pitikin! (tykkään Röyhkän musiikista) ja kerroin, että se Röykä se vankila - ja että mun FILOSOFIA OIKEUSTIETEIDEN TIEDEKUNNASSA. Sitä en mainostanut, että opettajan pedagogiset on tehty. En tässä käy valittamaan sitä, että kuinka kauan on mennyt vaan totean, että MONTA OVEA on auki ja olen selättänyt herran Levinasin, kohta niin pitkälle, että se kelpaa hyvin myös proffalle, ei vaan esittele vaan "limittää" sinne fenomenologiaan, josta Levinas lähti. Minä luulen, että ENSIN professori sanoo:"WAU" ja sitten kriittisesti tarkastelee, missä korjattavaa. Pro Gradua pitemmälle ne ehdi, koska filosofia tieteenalan loppuu Joensuusta.