No minä kerron rakkaudesta. Olin soittamassa äidilleni, että kaikki on hyvin ja istun rauhassa nojatulissa ja luen Levinasta. Siellä olikin ulkomaalainen mies - ja koska en tiennyt heti kuka se on, niin ajattelin, että onko se entisen miehen veli, että onko minulla hänen numeronsa, koska mies puhui englantia murtaen - ja mistä tässä nyt tietää, että onko se afrikkalainen vai aasialainen. Se oli kuitenkin Amer ja puhelu kesti korkeintaan 4 min.

Olen hölmösti pistänyt peilin työpydälle, niin että kapeasta raost näen silmäni. Kello on jo 12.15 ja ihoni on yön jäljiltä epäpuhdas, koska en ole sitä pessyt. Mutta mitäpä naaman pesu mihinkään auttaa, jos ihmissuhteet eivät toimi. Harry Potter legot ovat lattialla ja jos viikonloppuna ehtisimme niitä tehdä - ja toivoa, että palasia ei olisi kadonnut minnekään. Kas kun tässä pakkauksessa oli, että 7 v ja yli kun Kristian täytti 6 v.

Lähetän T-paidan "PUOLIALASTON DIS - PUOLIALA STONDIS" miehelle, jolta VIEN t-paidan - pitihän minun jotain siihen ikävääni saada, eikö?

Ja kyllä, minä näin Kauniit ja rohkeat uutisia, eivätkö ne järkyttäneet minua, en seuraa.