punk SS punk
punk´s spunk = punkin ROHKEUS

Se taitaa olla sitten varmaa, että Helsinkiin muuttamisen jälkeen kaikki on muuttunut. Ei tarvitse elää enää Yksin ilman ketään. (Kuten Joensuussa, seuraa kyllä oli, mutta ne puhuivat perättömiä selän takana (no erään mieshenkilön suhtee JUTUT lie jotenkin tosia--) Ne "henkilöt" siellä myivät ruusuja ja puhuivat toisista selän takana, kaksistaan. Pyörittivät oikein "taidebisnestä". Sain toki apuakin, kun muutin Savonliinasta kotikaupungin kautta Joensuuhun pääsin asumaan erääseen asuntoon, kun ei ollut asuntoa.

Tänä päivänä tuon Cafe m/s Oton (nära Stagvägen) pulinat naurattavat. TAVASTIALLE viety kirja -- tEHKÄä....ehkä seuraavan kirjeen aloitus, jos menee ValoAntille. Minulla ei ole muistitaulussa kuin NÄYTTÄMÖTYÖNLINJAN valokuva. SARI ARO ja MIIA NUUTILA. Muista Kohistaan muualla. Tekisi mieli lähettää viesti Rema-Peralla (mutta sen kaverista tuli Mera....se kunnollinen ja kiltti) - että EI OLE MINUN SYYNI, JOS NE HYPPIVÄT SEINILLE. Tarkoitan lähinnä Culainin koiria :-)

LASTENKUTSUIHIN meni n. 140 €.!!! Kauheaa!!! Ruokaan on raha - lastensuojelusta Inistää jotain - LUOVAN kirjoittamisen kurssille ilmoittaudun - lastenkutsuille on vielä 2 vierasta tulossa, päiväkodista en JULIA ja SOFIA ehdi kutsua - kun he eivät ole olleet siellä nyt sitä ennen. ONNEKSI minä saan sitten YKSIN PÄÄTTÄÄ lapsen asioista JOS NIIN haluan. Sitä ennenhän voin olla ex-mieheeni yhteydessä ja neuvotella ja kuunnella, mitä hän ajattelee. HUAWEI IDEOS X5 puhelimeni ei mennyt rikki ja olen hyödyntänyt sen MONIAISIA mahdollisuuksia. ("Pieni, mutta ei vähäpätöinen FEMINISTI ryhmä kokoontui pitämään neuvottelua. "Mitä meidän tulee tehdä?" "Meidän tulee MURSKATA NÄMÄ LUUTUNEET KÄSITYKSET NAISUDESTA, eikä käydä MIehiä vastaan. ) En minä näe tässä muuta mahdollisuutta kuin KÄVELLÄ SONERA myymälään näyttämään niitä kahta kuvaa, jotka eivät puhelimesta BBC-NEWSIIN lähteneet. Puhelin antoi sen mahdollisuuden, niin pitihän sitä kokeilla. Ei minun mielestä siinä ole järkeä, että jos AVIOMIES LYÖ KÄMMENILLÄ OHIMOIHIN SATUTTAAKSEEN, niin sitten tulee HOITAJA sanomaan, että SINUN VOINTISI ON HUONONTUNUT, annetaan LÄÄKÄRIN MÄÄRÄTÄ LISÄÄ LÄÄKKEITÄ. Joko siinä on väärä asenne tai sitten on vaan jäänyt tuo ammattislangi ja jargon päälle. Siis jos palaan niihin kuviin, valokuviin, niin siinä on PAPIKSI haluavan pojan 666 kuva! haha!

Katsotaan nyt sitten, mikä Rema vetää eniten. Amer ainakin on...