Vuoden Nuori lausuja 1992 Miia Nuutila (sama näyttämötyönlinja kanssani edellinen vuosi + "ne" / "Me"? muut :
Oli APU 33 / 2012 lehdessä, Maajussien Miia Nuutila (pakko pistää tuo sukunimi perään, koska olen tuntenut Salossa parikin Miia ja (tai Mia) ja heidän kanssaan ei tarina oikein hyvin päättynyt. PYYDÄN KIINNITTÄMÄÄN HUOMION KYSEISEN LEHDEN (apu 33/2012), että kyseisen jutun jälkeen on juttu PAKISTANISTA tulleista PAKOLAISISTA, turvapaikanhakijoista, ja muistutan TEITÄ,

että NETTISULHASENI on juuri Pakistanista. Amer Suhail Khan - Crime Investigation Reporter. Ja minun eräs haaveeni olisi opiskella PSYKODRAAMAA, päästä ihmisen tajuntaan niin syvälle käsiksi, että siellä jotain muuttuu. Siihen luulin, että TEATTERIKIN pyrkisi. Ainakin ohjaajamme Paavo Liski (kuollut) nosti esiin tärkeitä asioita, peräti koko kansakunnalle ehkä. Ja lavalla oli niin helppo olla. Kaikki murheet poissa lapsena 8 v. teatterikulisseissa.

menemme lukemaan kirjaa. En kerro kenen sängyssä. :-) Yritän kuitenkin junailla kaksi 14 vuotiasta johonkin elokuvaan tai vastaavaan niin kuin vain voi. Ansaitsevathan he palkintonsa.