Luin Baillien (äsken oli n. 20 pisteen kirjoitus, mutta se meni pois) kirjasta väärin: MENESTYJÄN PELASTAJA olikin oikeasti MENEHTYJÄN PELASTAJA. Lisäksi totesin, että ilman tätä Baillien 1957 3. painos kirjaa en tajuaisi syntejäni pyytää anteeksi - ne ovat lukuisat, monet ja hirveät enkä mene sellaiseen seuraan, joka minut syntieni vuoksi tuomitsee. Lisäksi totesin, että uskon asioista keskustellessa pistetään sit SEX PISTOLS soimaan - ja kysytään ANARCHY IN THE UK kappaleen kohdalla, että mitäs sä kuulet ja mikäs se mun OIKEA ETUNIMI on.

Reijan päivänä 19.9.2012 mennään KANSALLISTEATTERIIN katsomaan FEDJA SETÄ KISSAA JA KOIRAA. Huomenna Mimmejä - jossain, pitää paikka vielä tarkistaa.

Tuo Rukoile kiittäen kirja on sitten KIRJAPAJAN kustantama ja siis tukiperheen isä ollut töissä siellä. Tässä kirjassa on rukous joka päivälle., Suunnaton se voima, jonka Jumala meille kärsineille ja vihatuill ja pilkatuilla antaa. Annanko esimerkin? Kuka oli sellainen? (Minä vastaan: Jeesus. Sinä jokun toisen uskonnon edustaja annat jonkun toisen nimen ja oletan sinun kertovan minulle hänestä kaiken - sillä minun Jumalalleni EI OLE MAHDOTONTA että kaikki uskonnot ovat Jumallalle samanarvoisia - teitä häneen.)

On nukkumaanmeno aika. Toivon, että saan unenpäästä hyvin nopeasti Kristianin nukahtamisen jälkeen kiinni. Kuuntelimme äänikasettina Daltonin veljeksiä. Kasettisoitin meillä on, ehkä Kotiakylän kasetit tulevat meille. Woodstockia äiti ei voi tuoda. Operaatio KÄYKÖ RÖYKÄ tarvitsisi musiikkia. Ekat bileet on - VARTUOMARIN luona. Pistän ehkä kummitädille kortin, että MINUN PARAS PERINTÖNI OLI ISÄNI VAPAUSPASSI (vrt. FILOSOFIA / OIKEUSTIEDE) ja tätini olisi tahtonut, että äitini olis tehnyt ABORTIN (mahdollinen vuonna 1970?) - koska hän ei KOSKAA TULE OLEMAAN ONNELLINEN isäni kanssa. Huomautan: Uskovainen täti, jonka tytär on LASTENHOITAJA - huomautan : lastenhoitaja, kun minä olen lähes yliopistosta valmistunut lastentarhanopettaja. Joka halusin teatteriin ja näyttelijäksi. Huomautan: tätini joka sai äitinsä tekemään TESTAMENTIN niin että äitini koki ehkä "nöyryytyksen" kaiken sen jälkeen kun hän oli auttanut dementointua äitiään kun tämä eli kodissaan ennen vanhainkotia, jossa minäkin lausuin muutaman runon. Saanko sanoa : SISARKATEEN sisarensa, koska heillä ei ollut yhteistä isää. "Sinun isäsi" - oli hänen käyttämänsä fraasi. Voi olla, että he tosiaan olivat ONNELLISIA löytäessään KOTIMME tilan silloin kun minä olin lapsi. Ja syy: alkoholi siksi sitä vihaan! Toisen veljen vaimo piti nöyryyttävää kuvaa perhealbumissaan - Lapin sisar. --- en nyt kerro nimiä --- tietenkään ---. Ja mummo? Joka rakasti minua ja minä häntä. Mutta kuka ihme on isänpuoleinen sukulainen (? suojattu nimi? onko?) jolla on isän äidin nimi? Todella outoa? Jäälissä - eniron tietojen mukaan --- mutta :this is enough, now I go to Sleep. Not to Weep but to control My Body and Mind. They can think I´m a murderous Ghost from One Theater Play. I love words and in this moment two people : My Son and (Jesus) (who act-ually loves me) and The Man I´m gonna tell I´ven´t forgotten him. But in this Story he is just another "Rema" the against man for Amer the actually living man of whom I´m gonna WRITE A BOOK of all that have happen - so I don´t need To Weep Alone if he doesn´t ever Come. Yes My friend: Circus in Now ON! *** Sometimes the ability (sorrow Guru) :) - to understand things and feelings is too much. Then u just need to Trust On God. **täti? esim. Pankinjohtajan rouva, joka rauhoittuu ryhtyessään katselemaan Kauniita ja Rohkeita. ) When u see the word GOLD, just trust on your instinct and see it is GOD. What about this: GOD OTHER - ** GODOT HER! (Sure mrs or ms Melina Voipio WAS SURE AND CORRECT - I WRITE SHIT! so pleasi. WRITER´S HIT!  (This could be the cover - --- oh no! it´s not correct (i made phone call to mother and! I realize, not right!) but . WRITER. SHIT = WRITER´S HIT! Unohdetaan idea, se ei ole hyvä. Tää on just sama kun THEATHER - THE OTHER - tietty vois mennä ulkomaille ja leikkii ihan ummikkotyhmää.
Öitä!