Entisen aviomiehen afrikkalainen morsian vannoo tulenpalavaa rakkautta miestä kohtaan. Luin sähköpostista, kun sen hänelle avasin. Annoin hänen lukea sen postin ensin, etten joutuisi omituiseen tilanteeseen tämän asian suhteen, koska jo otsikko hyppäsi esille:"All I want is to love". Annetaan sitten heidän rakastaa siellä ja täällä Suomessa ja minä keskityn siihen, että kuinka saada tätä meidän taloudellista tilannetta joskus vielä paremmaksi. Pistin postia Helsingin avoimeen yliopistoon, että voinko vielä tehdä loppuun heillä kerran aloittamani Viestinnän approbaturin. Kyse on yhdestä ainoasta tentistä, enkä tykkää ajatuksetsa, että tästä syrjäydyn sen vuoksi, että hoitajat katsovat lääkärin kanssa minun olevan niin kovin - kovin - kovin sairas. Esim, että yritän käyttää kävelykelloa. Nämä merkit, mitå en tavallisesti tee.


Olohuoneen pöytä on mennyt hillittömään sotkuun. Siinä on liian paljon kirjoja (mm. Intian viidakot, filosofiaa, "Maasto ja kartta") Oksasen kirjasta on vielä 61 sivua lukematta. VIASAT - maksukanavat toimivat yhden kuukauden ilmaiseksi. Näyttäisi siltä, että ruotsalaiset osaavat tehdä mielenkiintoisia ohjelmia. Lasta kiinnostivat Narnia ja Smurffit.

Sushiriisit sain keitettyä hyvin, eivät palaneet pohjaan. Nyt vielä ihmeteltävänä, että kuinka kasaan ne oikein. Kokeilin makua lohen kanssa, ei oikein hyvä. Taidan yrittää pyöritellä ne rullaksi...