Hoito? Ohjaa opittuun teeskentelyyn, että kaikki on hyvin eikä ole mielialamuutoksia (kuten sillä naisella, joka itki sitä, että ei pääse lähtemään kotiin, koska siellä on väkivaltainen aviomies - että hoidon oire oli mialiamauutos, itku. Jep). Tätä vastaanhan minä jo hoitajaharjoittelina kapinoin. Enkä sano, että en olisi sairas, olen sairaampi kuin uskoisi. Luen Alice Milleriä Lahjakkaan lapsen draama joka oli 1970 - luvulla lahjakkaan lapsen tragedia.

http://www.hs.fi/kirjat/artikkeli/Miller+teki+uuden+kirjan+lahjakkaan+lapsen+tragediastaKadonnutta+aitoutta+etsim%C3%A4ss%C3%A4/960603270

Että mieluummin ilman lääkkeitä, mutta se ei kai tällä osastolla ole tavoite. Sanon vielä kerran, että en ole ottanut rauhoittavia lääkkeitä, mitä on tarjottu. Tässä tullaan ettisiin kysymyksiin. Onko hoitajilla oikeus ohjata suurien elämänkysymysten ratkaisemisessa, kun on kyse sairaudessa, jossa maanisen vaiheen aikana voidaan tehdä asioita, joita myöhemmin katuu (esim., ostaa television asunnon JOKAISEEN HUONEESEEn, mikä ei ole järkevää).

Mutta nyt on kohta ruoka ja sitten menen käymään kotonani, jossa on äitini ja sitten CH tulee takaisin viikonloppureissulla klo 15.