Tänään tuli lääkärin loppulausunto sairaalasta. 1) minua ei ole hoidettu Laakson poliklinikalla, kuten kirje väittää. 2) en tullut sairaalaan 18.8.2012 kuten kirje väittää vaan 28.8.2012. 3) en aloittanut gradun tekoa 2000 - luvun alussa kuten kirje väittää vaan 2005 jonka jälkeen sain diagnoosin ja perheen. Joten nyt epäillään mielialojen lisäksi myös älyllisiä kapasiteettejani, koska tuo gradu onb kestänyt niin kauan ja menetän toimintakykyni ajoittain (ts. huoneeni on asuntoni on kaaoksessa - suihkussa pystyn  käymään, laskut maksamaan etc.)

Olen yllättävän rauhallinen, vaikka "nettisulho" puhuu edelleen Amerikkaan muuttamisesta ja vakuuttaa, että siellä saisi hyvän hoidon. Hänen yahoo messengerinsä on saanut ihan perhanan hyvän kuvan enkä ole uskaltanut kysyä, että onko se hän itse vai joku filmitähti. ... mutta olen nyt vaatinut joko yahoo messenger videokeskustelun tai skypen (jota en ennen ole käyttänyt).

Crisiltä olen vaatinut sitä, että hän siivoaa omat jälkensä pois. En tahdo joutua mielisairaalaan siivottomuuden takia. Oli toki hyvä, että he ottivat MRI -kuvat. Selvisi, että siellä on jotain rakenteellista poikkeavuutta joka sopisi johonkin, josta en tiedä mitä se on, koska se on sellainen sana, jota googella ei löydä.

Täytyy sammuttaa netti ja mennä herra Levinasin pariin. Vaikka lääkäri epäilee, että en kykene tätä gradua hoitamaan loppuun.