Yksi Merida-prinsessa nukke elokuvasta Urhea ostettu. 29,90 € - lapselle tuli tavaroiden arvo tutuksi, kun kerroin, että KOLMELLA samanlaisella nukella saa AKVAARION. Lapsi oli, että mitä häh - akvaarion? Ja minä, että joo. Akvaarion saatamme ostaa, kun olemme saaneet sen 100 € säästetyksi minkä se maksaa.

Lapsi on viikonlopun ajan tukiperheen luona. Lähdemme ystävättäreni kanssa käymään Tampereella Pyhänpäivänä. Autolla sinne ja takaisin ja yö hotellissa. Tänään en ehtinyt Levinasta lukea, koska oli siivouspäivä. Loppujen lopuksi minulla oli tarmoa siivota arvosanan 7½ edestä. Psyk.polilta tuli puhelinsoitto uudelta hoitajalta ja sain uuden ajan.

Varasin ja ostin lipun Tavastialle konserttiin joulukuun alkuun, kun mummo on hoitamassa Crisua. 21,50 € se maksoi. Herra Mozbachia varoitin, että en takuulla ole niin hyvä ihminen kuin hän luulee. En kuitenkaan suostunut kertomaan, että mitä pahaa olen tehnyt elämässäni. Aion myös tehdä perustavaa laatua olevan "tunnustuksen", johon en tiedä miten hän reagoi siihen. Mozbachin facebookkiin ilmestyneet kuvat näytin varhaisen tuen työntekijälle, joka ei hypännyt kattoon että ei tämmöstä voi tehdä ja tämmöstä olla ja niin edespäin. Saatan kertoa tästä kuviosta myös uudelle omalle hoitajalle.

Lapsi katsoo lastenohjelmia minä luen Daniyal Mueenuddin kirjoittamaa kirjaa Hunajaa ja tomua (Avain 2012).