Tuomiokirkon kauneimmat joululaulut ja Cafe Engel nähty. Ja jälleen uusi kuva, jossa on poikani ja Satu Sopanen. Ihan kivaa, että on perinteisen joulun näköinen maisema kun ikkunasta katsoo ulos. Keskiviikkona on väliraportti, johon tulevat kaikki hoitajat. Vilkaisin, että mitä olin kirjoittanut ihan aluksi, koska halusin saada selville, minä vuonna olen blogin pitämisen aloittanut. Moni asia on alusta muuttunut, parempaan ja ihan sen takia, että muutettiin Joensuusta Helsinkiin. Eilen olin kuuntelemassa Sofi Oksasta Itäkeskuksen Stoassa. Olin paikalla jo varhain, että sain sen paikan, jonka halusin. Annan äidin miesystävälle lahjaksi Paul Austerin kirjan. Olen löytänyt netin kautta joululauluradion, sitä kuuntelen nyt.

Pitää ottaa mitta sängyn lakanasta, että voi ommella se esim. Helmi ry:n tiloissa, kaipa ompelukone on tarkoitettu siellä kaikkien käytettäväksi. Vähän jännittää, että kuinka se onnistuu.

Taidanpa tilata meille melkein kaikki puuttuvat Harry Potter elokuvat joululahjaksi, niin ei tarvitse myöhemmin ihmetellä jos ne loppuvat eikä niitä saa enää mistään. Nytkin olemme niitä kahden Crisun kanssa katsoneet. Minä tekstejä lukien.