Kristityn ainoa huolenaihe tulisi olla toisen ihmisen hyvinvointi. Näin sen ymmärrän. "Hän, häneen, Hänessä". EST-ETIIKKA, siitä on kyse, ei estetiikasta. Mieleni lepää kun ajattelen, että saisin paneutua filosofian kirjoihin.

Kaikki on pakattu, junalippu ostettu. Kuunneltu Neljän Ruusun veri kappaletta, kerrottu äidille, että nuoresta kapinallisesta tulee keski-ikäinen kapinallinen. että jopa EN USKO HUMALAAN paita alttarille ja ehtooliselle? Ai joo ja lapsi tietää nyt, miten niitä lapsia tulee. Ihmeteltiin, että miten room.katolilaiset (roon.kat / Pääskynen, Markku) uskovat, että IKUINEN NEITSYT vaikka JEESUKSEN VELI ("uskonveli"?) mainitaan Raamatussa.

Flunssa siinä vaiheessa, että kohta en pysty puhumaan ollenkaan. En siis myös kappelissa virsiä laulamaankaan.

Äänikirjaa kuunnellessa (Crisun kaa) huomasin olevani HERMIONE, en loistanut tunneilla (kuin sen viimeisen tikin ja lukioon jos pääsis takaisin), luin vain niin paljon kirjoja, jotka eivät mihinkään OPETUSSUUNNITELMAAN kulunee, kaikkialla paitsi opettajankoulutuslaitoksessa.

Ensimmäisiä runoja mitä tein: Oletko sinä kuvitellut koskaan / joutuvasi tähän roskaan / yhden hetken elämään ja toista silti toivomaan. Pääskysen (pääs kyy kivi vieri) kirja on hankala luka, mutta yritän. Monimutkaisia lauseita jne. Pitää vielä emolle soittaa, että voiko hedelmäsalaatin laittaa pakkaseen. *** Akvaario on pimea, valoa luo ajatus siitä taistelukalasta sitten uimassa siellä, hautajaisten jälkeen. minä TAHDON päästä opettamaan FILOSOFIAA, mutta lääkärin mukaan minulla ei ole otetta elämään. Onneksi hoitaja ohjasi mielenterveyden keskusliiton luo / tykö. Sieltä löytyy lakimieskin.

oikeastaan runo:

PÄÄS KYY SEN KANSA NÄKI.
(hengitys! rytmi! merkitys!)