Voisi laittaa tuon Julia Cameronin kirjoittaman TYHJÄN PAPERIN NAUTINTO kirjan yöpöydällä ja siivota sieltä turhat pois. Kun on lapsi niin pitää tehdä muutakin kuin kirjoittaa. Ja väärässä ovat, että kirjoittaminen olisi kaikkein tärkein, ihminen on. Ei edes Jumala ole niin tärkeä kuin on toinen ihminen, jota voi auttaa.

Crisu toivoi eilen illalla Ruma ankanpoika elokuvaa ja se löytyi rautatientorin r-kioskista, 4,90 €. Ostin myös matka- ja tulolukemiseksi "ISON NUMERON", siinä oli mielenkiintoiset jutut ja minulla sopiva raha.

Jokaisella uskovaisella on takana tarina, miksi uskoo ja miten on siihen tullut. Se kai heissä sitten mielenkiintoista on. Tuskin uskovaisen kanssa kinaaminen on vaan sitä, että pilkkaa sen uskoa "pyhään" kirjaan. Ou nou, kirjahyllyssä on kirja SOKRATES  koulussa! ja Platonin Valtio. ----ennemmin se menee:"Ota huikka Mala" (lempinimi) kuin HUI (k)KAMALA. Minulla on oikein hyvä olla,kun tiedän, että en ole yksin ALKOHOLIKAMMONI kanssa. En edes tiedä kuka blogiani lukee. En myöskän tiedä, kuka tekstiviestini lukee, kun lähetän sen. Tiedän kyllä mitä Fonecta sanoo, mutta pitääkö se enää paikkansa.

MInä tiedän kirjoittavani PASKAA, tiedän sen ilman Melina Voipio:n sanomistakin, mutta kirjoittaminen on vain niin hauskaa.