Ei tää nyt ihan näin voi mennä! Musta piti tulla "jotain" joka kertoo sit lehden sivuilla surkeasta lapsuudestaan, näin sen ajattelin kun silloin elin. Ja nyt tiedän, että on jotain ihmistä suurempaa ja rakkaus ei paranna. Ja kun ongelma en ole minä vaan ne 100 000 muuta, joilla on sama ongelma (tarkkaa lukua en tiedä) - - - tarkemmin määrittelemätön. Lähihoitaja on ihan oikeassa, minulla on traumoja lapsuudesta. Onneksi Jumala pitää ehjänä.

Lapsi keksi puhelimenpiilotus leikin, mutta ÄHÄ, kaverit facebookin kautta auttoivat, pitää kertoa Pääskyselle tämä tarina.

Pilkkasanana ÄMÄLE. Teimme kohtauksen alun Crisun kaa, siinä on yksi lausepötkö JÄÄHYVÄÄRISTI eli kaksi sanaa JÄÄHY VÄÄRISTI ja JÄÄ HYVÄÄ RISTI. eikö kiinnosta tämänkaltainen? So what. Crisulle on tärkeämpi RISTI ja joillekin se JÄÄHY. Tyhmempi katsoja katsoo pelin sen mukaan kuin paljon on jäähyyjä ja se helvetin hienoa. toi lausepötkö on tietenkin hyvä, jos yhteen pötköön LAUSUUn, sen minä osaan! joten kuten. Tänka på Pänka. "Ja kissa katosi peiliin", tämä olisi hyvä Crisu tarina. En edes oleta kenenkään ymmärtämän, koska yksinhän minä täällä blogissani olen (kunnes vuodatuksen tilasto toisin näyttää) (vakavampaa asiaa): mietin, että lukemaan opetellessa meneenkö se niin, että oppii äänteet / kirjaimet ja sitten oppii tunnistamaan tavuja, montakohan niitäkin on erilaisia. Oma lapsi kun opettelee juuri.