Minulla on Julia Cameronin kirjat "Tie luovuuteen - henkinen polku syvempään luovuuteen" sekä "Kultasuoni - matka luovuuden sydämeen" ja "Tyhjän paperin nautinto". Maria Peuran "Antaumuksella keskeneräinen" kirja on lainattu kirjastosta. Tiistaina on Helmi ry:n lehden kokous.

Akvaarion on ostettava kalat. Aluksi yksi, se taistelukala. Sen jälkeen toisesta kaupasta varmaankin timanttitetroja. Menemme ostamaan sen taistelukalan keskiviikkona, kun Crisu on saanut kantositeen pois kädestä. Parvikalat hankimme vasta joskus hautajaisten jälkeen. Veden liplatuksen meille antava akvaario on hyvin rauhoittava ja rentouttava, vaikka siellä ei kaloja vielä olekaan. Lisäksi tämä projekti osoittaa minulle, että olen pitkäjänteinen ihminen - ja niin on poikanikin, joka on jaksanut odottaa vettä ja kaloja jo 1,5 kk. Akvaario on sisustettu kasveilla (kaikki oikeita) ja antiikkipatsaalla (kädet katkenneet) sekä taustakuvalla, jossa on kreikkalaisia pylväitä. Onneksi saimme kotiimme erään lipaston, jonka päälle painava (54 litraa) akvaario turvallisesti on. Se sijaitsee sohvan vieressä niin, että voin valita (tietokoneella ollessanikin), että katsonko TV:tä vai mielenrauhaa jakavaa akvaariotani. Kun olin lukion kolmannella, minulla oli kalamalja (jollaisia enää ei saa olla / mutta silloin tein mitä akvaarioliikkeessä sanottiin voitavan tehdä) ja siellä sininen taistelukala. Se oli hyvin rentouttavaa kun muuten keskityin kirjoituksia varten.

Lapsi tuli takaisin kotiin viikonloppukylästä ja katsoi asunnon läpi, että mistä on uudet tuolit ilmestyneet joka huoneeseen. Kirjoitin saatekirjeen yhteen "KÄYKÖ RÖYKÄ" - kynään ja T-paitaan, jossa teksti "PUOLIALASTON DIS". Lähetän sen (jos lähetän, tätä olen jo muutaman kerran puuhaillut silloin, kun olen ollut "vireämpi") erään teatteriryhmän kautta eräälle henkilölle.

Yksi kasvi täytyy ostaa akvaarioon kuolevan tilalle.