MIten pieni ja yksinkertainen asia, käytännön toimi, voi olla RAKKAUDEN osoitus? Äitini kertoi, että isäni, Crisun ukin kotona käteisvarat olivat olleet MINUN lähettämäni isänpäiväkortin  välissä. Jotain minä siis isälleni merkitsin, mutta älkää antako suruni häiritä - Syntinen mies isäni oli, eikä mikään hyvä ihminen(kään) kuin joskus. Mutta harva se YRITYSTÄ synnyttää tyhjästä ja saa sen pyörimään. Se syö ihmisen, sanoisin. Ei sitä epäillä voi, minä olin rakkain, näillä muilla kuitenkin....---pyörii kauniit ja rohkeat - - - entinen vaimo ei halua nimeään viimeaikojen rakastetun kanssa samaan kuolinilmoitukseen ja minä tyyliin: IHAN SAMA. Viimeaikojen rakastettu luopui ajatuksesta, että olisi kaipaavan muistovärssyn ilmoitukseen halunnut. Ihan hirveetä voi olla pikkukylän meininki. Maailma kuitenkin pullollaan naisia, jotka ovat tälle ihmiselle rakkaita ja rakkauden kohteita olleet, mutta kun se tää moraali vaatii, että YKSI VAIN. Syntyi runon alkua kun Äitini sanoi, että KORKEAMPI VOIMA jää ilmoituksesta pois, viittaa liikaa XX:ään.

Käy enkeli itään - ei näe siellä mitään - vaan tuntee kuin minä - oi rakkaani sinä - Ja silmät sinisinä - Vuoren takaa - kuoran jakaa - aika mataa - Mahatma parka - sanani ain on arka - vain varkaan lauseet - . ****8.2.2013 Helsinki "Oivi"***

Otan lääkkeeni n.klo 20.45 ja luen ehkä muutaman sivun Julia Cameron: Tie Luovuuteen - Henkinen polku syvempään luovuuteen.  En omaksuakseni sokeana vaan analysoidakseni, mistä on kysymys. Ja ihan totta, jos joku tulee luokseni kylään, niin piilotan sen sillä tavalla, että "hän" (kuka lie) ei sitä heti näe. Heti ensimmäinen havainto: MYÖS CAMERON ON RAITISTUNUT! Tämä on sellainen kirja, että se pitää lukea moneen kertaan - ja nythän tämän omistan hintaan 3,70 €.

Tämä on ehkä vaikeasti hahmotettava audiovisuaalinen kuva, jossa nimestä "Oivi" tulee humalaisen katsessa ja silmissä OLVI. Näitä pohtiessa muistan, että en ole tehnyt LASTENTARHANOPETTAJAN opinnäytetyötä loppuun, ja voisin siihen tehdä osuuden LUOVUUS / luovuuden ongelma, mutta en tiedä onko aika jo mennyt umpeen sen tekemiseksi.