Olen varmaan 2,5 h ollut netissä ja etsinyt sopivaa CERENTIY PRAYER korua. OIkeanlainen taitaa löytyä AA-liikkeestä ja jos oikein ymmärrän VISA maksuvaihtoehto tarkoittaa sitä, että minäkin omalla visallani voin sen maksaa. Yksi koru jossa on risti ja sitten kynttiläkuppi, jossa on sama rukous:

God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

Pistin tuosta korusta linkin myös omalle facebook-sivulle, mutta kun näin, että siinä luki: RECOVERY TAG niin vetäisin linkin pois. Ajattelin myös ostaa muutamalle ihmiselle tämän saman lauseen kanssa olevia kolikoita. Ostan yhdestä tai kahdesta päivästä, kun jälleen saan rahaa. Minulla ei ole hirveä tarve OSTAA (mikä voi olla usein oire maanisesta vaiheesta) vaan ihailen kauniita esineitä. On tämä myös surutyötä sekä jotain piilevää syyllisyyttä, että kun isä koetti saada minua innostumaan Alateenistä ja kuntoutumisestä alkoholistiperheessä elämisestä minun psyykkiset kykyni eivät kyenneet siihen. PIstää nyt 15 - 18 v ihminen miettimään itseään. No mietinhän minä, päiväkirjaan. TÄMÄN IKÄISENÄ sitä nyt tajuaa, että ei todellakaan tee asioita aina oikein. Vaikka yrittäisikin. Tämän takia en näekään, että olisi hirveän hävettävää tunnustaa oma ongelmansa ja mennä kuntoutukseen - tähän, joka on Vapaa Toveriseura - koska se auttaa. Kai tämä nyt on jonkinasteinen HERÄÄMINEN, koska eniten ja mieluiten muistan isääni silloin kun hän kävi siellä itse toipumassa.

Mutta takaisin tähän päivään. Olemme koko päivän olleet kotona Crisun kanssa, koska hän yski vielä siihen malliin, että flunssaa on. Samoin minulla, kurkku kipeä.