Luovan kirjoittamisen ryhmän tehtävässä piti kirjoittaa lauseesta, joka oli leikattu irti kirjasta "EPÄILYKSET KOHDISTUIVAT ERITYISESTI JEANNEN PORVARILLISEEN SYNTYPERÄÄN" - ja se oli Ursula Pohjan-Pirhosen kirjasta Madame Pompadeurista. Kuinka ollakaan siellä kirjoittamassani tekstissä oli virke, että jokin kirja laitetaan takaisin "historia" hyllyyn, eikä meille ollut kerrottu, mistä kirjasta lause oli otettu. "Lastenvahti" (lähihoitaja) oli kipeänä ja Crisu oli mukana tunnilla. Se meni oikein hyvin. Ja kehuin toisten tekstejä, minkä kykenin. Yksi meistä on mm. tehnyt väitöskirjan  (kaikkihan me emme siihen kykene).

SUE - Indierpunkmetalzine lehti kirjastosta, F.E.Sillanpään (Otava) Päivä kerrallaan, Tammen (1962) AFRIKKA KERTOO kirja ja Airi Pyykön Kriisit kasvun lähteenä - kirja kasvamisesta ja kasvattamisesta. Nämä kirjat tulivat minulle kirjaston vaihtohyllystä.

Ruoholahdesta toin yhden taistelukalan, en tiedä milloin saan rahaa, joten monnisten ostaminen vielä jäi, mutta ostin hyvää ruokaa kaloille.

Miten aikuiset käyttävät mielikuvitusta? Oma ajatteluni pyrkii lähtemään siitä, mihin JOHDATUS TIETEELLISEEN AJATTELUUN LÄHTI, eli lapsen voi opettaa tutkimaan asioita. Nyt sain pienen tietokoneen, jossa on englannin aakkoset ja muutama sana tavattuna. Ja kyllähän siitä aikuisellekin iloa on tästä lelusta. Aikuinen siis voi hänkin käyttää mielikuvitustaan oppimiseen. Tieteellinen ajattelu ei siis ole mitään monimutkaitsa, vaan lähtee mielestäni siitä, että "tietoa" epäillään. Kuka sen sanoo, missä, miksi jne.

Minulla on hampat hirvittävän huonossa kunnossa eikä rahaa korjata niitä.
Minulla on sopivaa paahtoa erään AA-ystävän juoda. Voin sellaisen tyyneysrukous merkin ostaa vasta sitten, kun on tullut rahaa. Isä tai joku oli kirjoittanut salkkuuni maalarinteipillä, että maksetut laskut ja maksamattomat laskut. Olivat huolehtineet, että hänellä ei ollut ulusotossa mitään laskuja.

 

Huom.,! kirjoittaminen saattaa olla ajoittain todella katkonaista, kun elää samassa taloudessa 6 v. pojan kanssa ja on perheen yksinhuoltajaäiti, siksi pyydän teiltä ymmärrystä. Vien Blogin myös RIHMASTOON ja se käsittelee vain kirjoittamista. :)

Lauantaina 2.3.2013 menen (ehkä) Vanhan kuppilaan lukemaan suomen kieliopin asioita, ennen kuin menen katsomaan FRANKESTEININ. Tässä tarvitsee nyt  ihminen muutakin ajateltavaa kuin yhden kuolinilmoituksen ääK!