Kulunut viikko ei mennyt ihan putkeen. Tiistain ja keskiviikon välisen yön oksentelin jotain 2 -3 h. En sitten päässyt Sibelius-Akatemian järjestämään Joona valaanvatsassa musiikkisatuun yhdessä Crisun kaa, kun makasin sohvalla päänsärkyä potien - ja huimausta, jos nousin ylös. Torstaina piti olla naisten keskusteluryhmä psykiatrian poliklinikalla, mutta se oli peruttu, kun olin niin paljon poissa väkeä. Ammatilliseen kuntoutumiseen liittyvä yksilötapaaminen perjantailta peruuntui myös. Olin siis vain maanantaina lastenvalvojalla ja tiistaina Pasilan Helmi ry:n lehtiryhmässä, joka sekin oli vain n. 10 min mittainen tapaaminen.

Olen lukenut Laura Gustafssonin kirjaa Huorasatu, enkä tiedä, jos menen katsomaan sitä Ryhmäteatteriin, joka sitä esittää. Menen jos siis saan lipun. Tänään kävimme Ruoholahdessa akvaarioliikkeessä hakemassa kaloja, mutta emme saaneet, koska nitriittiä oli liikaa. Tulomatkalla ratikka 8 meni Ryhmäteatterin ohi.

Olemme alkaneet pelata Uno-peliä, kun ostin eilen kortit Sokokselta, eivät olleet sen halvempia missään muuallakaan, sen vähän mitä katselin ja huomasin asiaa.

Onhan se toki mukava olla kotona, kun ei koskaan tule tylsää : ainahan voi siivota? !!