Olisin mennyt katsomaan FRANKENSTEININ Kansallisteatteriin, mutta siitä tuli tekstiviesti, että esitys on peruttu. En siis sitten mene. Katson Sweaney Toddin ja Jekyllin ja Hyden. Lauantaina olisi AAL (alkoholistien aikuiset lapset) kokous, ensimmäiseni, mutta en ole aivan varma, jaksanko juuri nyt, koska torstaina on kuitenkin naisten keskusteluryhmä, jonne hoitajani minut kutsui. RAHAA oli tullut, joten sain meksettua laskuni ja sitä vielä jäikin ihan hyvin. Aion ostaa ne AA-merkit USA:sta. Olisin PALJON mieluummin mennyt sinne teatteriin! Tämä alkaa olla jo suorittamista, jos sinne ryhmään menen.

Kala on aivan ihana. Se jopa käy somisteena olevan keinotekoisen eläimen pääkallon kallon sisällä. Menee toiselta puolen sisään - silmänreiästä - ja tulee toisesta silmänreiästä ulos. Ja kotilo on ihan yhtä ufo kuin alussa. Saa ihmettelemään elämää. Että tämäkö mutta sattumalla syntynyt ja luonnon valinnan mukaan edennyt. Epäilet. Perusristiriita luonnontieteen ja kristinuskon Raamatun välillä on kai, että luotiinko jokainen laji erikseen. Minun pitää ostaa ainakin vielä yksi kasvi akvaarioon, kun käyn ostamassa ne monniset. Viikonloppuna pitää ottaa hiekka toisesta ämpäristä pois, jotta voin vaihtaa sunnuntaina osan vettä jo.Ja mitata NO2 - arvot.

Kuuntelen Radio Aaltoa, uusia levyjä ja joitain vanhoja. Minulla on 40 € Sokokselle, lahjakortti, mutta en tiedä mitä ostaa. Radiossa jokua laulaa Victor Frankensteinista PLÄÄÄÄÄÄÄ! Epäreilua tekisi mieleni sanoa! Katsoin vanhaa kalenteria ja hups., monesta on selvitty läpi - avioerosta ja samaan aikaan teatterin tekemistä.

Jospa jätän blogin ja siivoan, on 15 min aikaa n., enemmänkin, jos on tarvis.

- minä -