Kävin tänään hoitajani luona ja hän oli ihan samaa mieltä kuin minä, että olen TERVEEN ENERGINEN enkä millään tavalla maaninen. Punnittiin paino ja kas, olin laihtunut n. 5+ kg syömällä APPELSIINEJA :). Joka kerta kun tapaa jonkun ns. "virallisen tahon" jää tapaamisista ajatus, että kyllä minä tästä vielä... Oma hoitaja suhtautuu gradun tekemiseen myönteisesti, toisin kuin lastensuojelu.

Tänään käytiin akvaarioliikkeesä. Oltaisiin ostettu levää hävittävä nuoliainen, mutta ne olivat karanteenissa, joten ostettiin 4 kpl ihania albiinomonnisia. Ne ovat niin reippaita ja nopeita ja ihanan valkoisia. Täplämonniset ovat hitaampia ja rauhallisempia, kuin lehmät laitumella akvaarion pohjalla. NO3 eli nitraatti oli koholla, 40 mg / l. joten meidän piti vaihtaa 1/3 vettä ennen kalojen laittamista sinne. Mitattiin kerrankin ihan cm-mitan kanssa.

Mutta nyt tämän äidin on mentävä tekemään ruokaa. Äitini muuten vahingossa sai tietää, että aion tavata mieshenkilön ja oli kauhuissaan, pelotteli, että jos se on vaikka joku sarjamurhaaja. Sitä se Alibi-lehden lukeminen teettää. Tunnen tämän episodin jälkeen itseni hieman "voimaantuneemmalta" kutsumaan luokseni toisen muslimin, jolle ei ole väliä jos minä olenkin kristitty.

Luovan kirjoittamisen ryhmään pitää ensi kerraksi kirjoittaa jostain eroottista mikä sopiikin nyt. Minulla on kirjahyllyssä 4 kpl Anais Ninnin päiväkirjoja ja pari "eroottista" romaania, toisen nimi "Erotica" toisen "Vakoilija rakkauden talossa". Eipä tiedä, jos sieluni syvyydessä paneudun tähän aiheeseen hyvinkin syvälle. Runoni on sellaisen pohjois-karjalaisen kirjailijan esikoisteoksessa, joka ei pelkää seksiä vaikka on uskovainen ja uskoo Jumalaansa.