Treffit oli ja homma lähti väärästä päästä käyntiin, kuten kai aina. Keskustelussa päästiin kuitenkin siihen, että tämä Rami tahtoo vaimonsa EHDOTTOMASTI olevan islaminuskoinen. Eli meni sitten se ovi sitten heti kiinni. Minä kun en uskontoani voi vaihtaa vaikka ovien taa kurkottelen. Ainakin juuri nyt ajattelen, että se oli todella suloinen arabicasanova, joka kotonani kävi, mutta Kristianinkaan vuoksikaan en voi yhtäkkiä uskoa Allahiin, vaikka miehelle näytinkin suomenkieliisen Koraanin, jonka ostin kun eräs Mohammad minua netin välityksellä kosiskeli ennen kuin tapasin ensimmäisen mieheni. Uskon, että Kristian menisi ihan sekaisin, jos äiti yhtäkkiä alkaisikin puhua Allahista. Vaikka onhan meillä käyty keskusteluja Krishnasta ja olen kehoittanut häntä kysymään näistä asioista niiltä, jotka tietävät minua enemmän.

Muutenhan tämä mies oli kiinnostava, kun en ymmärtänyt, mistä hän tatuointinsa oli saanut. Kyse ei nimittäin ollut mistään niistä tatuoinneista, joita saa hyvistä firmoista, vaan kuin käsivarsiin ja jalkaan olisi lapsi piirtänyt jonkun kuvion tapaisen, n. 3-5 v. lapsi. Jotain piirroksia oli ollut myös rystysissä, mutta ei enää selviä. Eli!? Tyypillä voi olla jotain rikollista historiaa? Kuka tietää Iranista enemmän lähtien v. (2013 - 30 =) 1983? JOS tässä nyt enää koskaan tavataan ja JOS nyt sitten selviää, että rikollisuutta on ollut, niin lyömme pohjaan tallan, että rikostoimittaja on se ainoa mahdollinen minulle, koska tyystin NORMAALIT miehet eivät minusta kiinnostu ja välitä. Kun hetken minä jo ajattelin, että olinko hieman manian vallassa, kun Amerin kohtasin. Mutta en, jos taas on näin.

Kuten tästä jo taas näkee, en tosiaankaan ole mikään hyvä ihminen. Mutta onko sitten se perinteinen rakkaus ainoa hyvä tunne? Narkamaanien kanssa ollessa opiskellessa tuli ilmi, että ihmisillä (heillä) on muodostunut suosikkitunteita joihin aina ajaudutaan, ja ne voivat olla negatiivisa tunteita, jolloin niihin otetaan päihteitä ts. huumeita. Ovatko siis järjestetyt avioliitot sittenkään huono tapa olla? Jos tutkitaan, että sopivatko nuoret luonteidensa puolesta toisilleen. Oli niin tai näin, minä jatkan HUORASATU - kirjan lukemista. NYT ON KEVÄT