Huomioita huoneistosta : banaanipuu on saamassa uuden lehden! Santtukukka saa kohta kukkia, nuput on jo ilmaantuneet. Lampaan ulkofilee (350 g - 3,90 € Pirkka) oli hyvää Crisunkin mielestä. Katselin TV7:ää, sitä uskonnollista kanavaa ja näin sellaista uskonnollisuutta mistä en pidä. Että mistä sitä tietää milloin joku suuntaus on vain saarnaajiensa rahasampo? Miksi kukaan ottaisi vastaan sen sanoman, että on syntinen ja paha? Itse olen ihan luonnollisten tapahtumien kautta huomannut, että näin on, ei voi mitään. Ihan ensimmäinen tietysti on jo se, jos sitten kukaan alkaa uhkailla sillä, että ei pääse taivaaseen. Auts. Jos et tee sitä tätä tai tuota niin et.

En ole jaksanut kirjoittaa aamusivuja pariin aamuun. En ole nähnyt unia moneen aamuun. Ja kuitenkin tässä talossa mennään kiltisti nukkumaan klo 21 - 21.30 välisenä aikana.

Ensimmäinen jäsenlehtijuttuni tulee olemaan ihan onnistunut. Tajusin ujuttaa sinne vielä sen, että kun itse tulin äidiksi niin minut siirrettiin synnytyssairaalasta mielisairaalaan saamaan psykiatrista hoitoa kun lapsi oli 3 päivää vanha. Se siitä äitiydestä sitten, eikö? Lapsi nimittäin jäi sinne synnytyssairaalaan. On vittumaista olla pelkkä potilas, josta kirjoitetaan raporttivihkoon ja sairaskertomukseen. Ajattelin vain, kun annettiin lääkkeet, että se maidon tulo lakkasi. Moni reagoi pahasti jo siihen vapauden meneteykseen. Niillä pitäisi olla "työvälineet" sitä vastaan.