Ostin JO TÄNÄÄN tuon Jon Kabat-Zinnin kirjan OLET JO PERILLÄ - TIETOISEN LÄSNÄOLON TAITO isäni perintörahoilla. :) Häneltä jäi käteistä rahaa 23,90 € ja tuo kirja maksoi 24 €. Muuten en olisi raskinut vaikka löysin vihdoinkin minulle sopivan meditaatio oppaan. Tuo on Helmin suosittelema opas ja harjoitusmenetelmä niille joilla on ongelmia stressin kanssa - ja minullahan on(!!) - jos tulee stressi tulee myös hypomania tai mania.

Olen tuntenut viehtymystä buddhalaisuutta kohtaan juuri siksi, että siinä meditoidaan. Puhutaan myös joskus kristillisestä meditaatiosta tai teologian dekaani sanoi, että pappi meditoi Raamattutekstiään kun tekee siirtä saarnan. Äkkisilmäyksellä tästä Kabat-Zinnin kirjasta näyttäisi olevan uskonto riisuttu pois. Voin kuitenkin pistää tuikun palamaan Buddha-tuikkuun, jonka ostin Tiger-liikkeestä. Pikkuinen pikku patterilla toimiva Buddha lamppukin minulla on. Sen valossa sitten vaan runoilemaan. Kotipaikkakunnan lehdessä minut mainittiin yhtenä sen kaupungin kirjoittavana henkilönä, vaikka paikallislehti lupasi (tämän jo tiedätte, JOS olette pitempään seuranneet blogiani) tietä teatteriin. Mutta kas, DRAAMAPEDAGOGIIKKAKIN on vielä kesken...pitäisi ottaa selville saako sen loppuun. Kämppä tuntuu opiskelijan asunnolta.

******************************************************************************************************

Tietoisen läsnäolon taidossa (TLT) sanotaan, että ei pitäisi elää menneessä, joka on ollut eikä tulevassa joka ei ole vielä vaan TÄMÄ HETKI ON MERKITTÄVIN.

*******************************************************************************************************

Olen kuunnellut Anssi Kelaa, Levotonta tyttöä enkä tiedä, ovatko ne asiat totta mitä tyttö sanoo vai ei? "kauriit nuolee autoja" jne. Arttu Wiskarinkin uusi levy löytyi heti Spotifysta.

Crisu ei pääse siihen kouluun johon halusin hänet. Mutta paras kaveri (jonka kanssa on mm. kihloissa...) - tyttö, tulee sitten yhden vuoden kuluttua sinne ja voidaan sitten kolmannelle kokeilla musiikkiluokalle Vuosaaren ala-asteelle.

Lääkäri tuli vastaani kun hain lasta. Katsoi minua pitkään ja arvioivasti, lähes vihaisesti, kuin olisi miettinyt, pitääkö minut HETI TOIMITTAA MIELISAIRAALAAN. Ehkä piikkinä sekin, että oli B-lausuntoon väittänyt, että lito lääke on lopetettu, mutta se ei pidä paikkansa. Lapselle ehdin sanoa, että tuo on lääkäri jonka luona äiti käy.

OUTOA on, että eräs ihminen täällä netissä suositteli minulle meditaatiota ja tuo henkilö on ollut jo kaksi kertaa unissani, nyt kun olen niitä n. 7 v tauon jälkeen alkanut näkemään. Unet tuntuvat keveiltä ja ovat varmaankin värillisä unia. En varsinaisesti "näe" mitään edessäni, mutta tunnistan asiat kuin käsitteinä. Herääminenkin tuntuu erilaiselta.

Luen Populaa. Se on mielestäni yksinkertainen.
Niin se Luovan kirjoittamisen ryhmä on vaikuttanut, että en kunnioita julkaistua teksiä enää niin paljon. Uskallan vaatia vähän enemmän. Populaan en olisi tarttunut, ellei se olisi ollut Finlandia palkinnon saajaehdokas.