Ja mikä on se suuri paha salaisuus kaiken tämän alla? Se, että isäni lähenteli minua kun olin n. 12 vuotias. Siitä ei voinut erehtyä. Hänellä oli myös tapana pakottaa minut katsomaan silloin reilusti alle 14 vuotiaana pornoelokuvia - ja jos jokin hävettää niin se. Siellä "kodin suojassa", eikö niin? Kun 21 vuotiaana sain kotiini eräältä merimieheltä 21 punaista ruusua, hän kosti äidilleni ja raahasi äidin kylmään suihkuun saunasta. Hakkasi äitini, kun olin 17 vuotias ja olimme turvakodissa, kun minun olisi pitänyt lukea matematiikan kokeisiin, olin lukiossa toisella paikkakunnalla. Kun isäni huusi minulle, että olenko LESBO, kun minulla ei ollut 14 vuotiaana VIELÄKÄÄN poikaystävää. Tai kun epäili, että joku discosta minun perässä kulkenut poika olisi ollut minun kanssa, olinkin huora.

Niinpä juuri, siellä se ruumis nyt mätänee. Saattaa olla, että isäni tilillä olevat 76 € ovat minun (ellei ulosotto vie) ja ystävältäni saamassa peltipurkissa on 30 € käteistä ja vuonna 2015 on tulossa 100 € liittyen tiliinsä. Siis siis hän tulee se toivomani 200 € kirjoihin. Onneksi on myös muita muistoja isästä.

Minä uskon siihen, että kun ihminen jos on taivaan portilla, ja hänen hyvyyttään ja pahuuttaan mitataan, niin se menee sen mukaan kuin on, eikä sen mukaan miltä näyttää ("ulkokultainen") sitä se Jeesus lupaa meille kun kehoittaa rukoilemaan kodin suojassa eikä ihmisten ilmoilla suureen ääneen.

Tämä nyt on jotain fiktiivisesti terpeuttista, mutta jos isäni tulisi luokseni vielä noin, niin huutaisin, että kato saatana olen pahempi kuin sinä. Mutta noin se ei mene, isällä oli AA-merkit ja nekin minä olen perinyt.

Ehkä tämä selittää, miksi välillä on niin paha olla kuin on.
(tänään ei ole ollut, tänään oli hyvä)