Ruoholahden metroaseman rullaportaissa oli "mainos" että 5 x 1 min suihku = 12 l vettä. Tulin vain ajatelleeksi, että niin, meillä on tässä kaupungissa vetta yllin kyllin ja maailmassa on kolkkia, joissa vettä ei ole, jossa on elämä ihan erilaista.Pistin "MAAILMAN KUVALEHDEN" nettisivut kirjanmerkiksi nettiin, paperiversiota lehdestä (sellainenkin minulla on) en jaksa lukea vielä. Olen sen Helmi lehden lumoissa.

Äidilleni olen ostanut syntymäpäivälahjaksi ikonin tapaisen parilla eurolla kirpputorilta. Tiedän, että hän pitää siitä. Ei hän joka viikko käy kirkossa, mutta kohtuullisen usein.

Kiinnostus omaan seksuaalisuuteen vaihtelee myös sairauden eri vaiheiden mukaan. Hypomaniassa on energisempi. Se on fakta, ei mielipide.

Olisi hyvä, jos jaksaisin viedä lapseni Ateneumiin katsomaan tauluja. En ole kuvataideihminen, mutta uskon, että lapsikin jaksaa katsoa tauluja, kun hänelle niistä kertoo. Hassisen kirjakin taitaa alkaa suurin piirtein noin niin kuin Ateneumista tai jostain Galleriasta. Sitä käyn nyt lukemaan. :) Vaikka tässä kirjassa tuntuu enemmän kirjailijan oma hengitys kuin maailman hengitys.