Ihan hirveän mielenkiintoisia uutisia taas vähään aikaan. En kyllä ymmärrä, mihin venäläinen kansallistunne perustuu kun on ollut tsaaria, kommunismia ja nyt Putin. Niin, mielenkiintoista kun ei puhuta vain talouskasvua ja näytetä tilastoja. Tulee jotain oikeasti HISTORIALLISTA, se niissä uutisissa eniten kiinnostaa.

Lapsi on käynyt naapurissa leikkimässä ja niistä reissuista jäi kaksi "minä haluan" mankumista. 1) "Minä haluan avaimen, kun 5 vuotiaalla XXXX:lläkin on" 2)"Minä haluan meille yläkerran ja meidän asunto (74 m2!!) on liian pieni." - kaskun siellä naapurissa oli kaksi kerrosta. Äidyin kutsumaan tuttavaperheen meille kylään, kun heillä on aikaa.

Olen muutenkin lukenut lehtiä, tuollaisia pieniä lehtiä, jotka ovat jonkun yhdistyksen tai järjestön. Taidan ottaa HS:n verkkolehden tilauksen 9,90 € / kk, kun ei se 5 artikkelia per viikko riitä! Ja tällä tavalla saisi edes ne jotkut uutiset tietoonsa (Iltalehdet liian "helppoja") kun tv-uutisia ei voi aina katsoa.

Olo on ollut energisempi myös siivouksen suhteen. Kevät, ei mania tai hypo. Voi olla, että tilaan joitain kasvien siemeniä Exotic Garden sivulta. Kaktus tai mehikasvi - siis JA. Helmi lehdessä oli juttu MINDFULLNESSISTA. En heti ryntää ostamaan niitä kirjoja, joita siinä mainittiin vaan jatkan tuon Julia Cameronin kanssa. Aamulla JO TOISEN KERRAN PERÄKKÄIN olin nähnyt todella elävää väreilevää unta, mutta en muista mitä se oli, koska en heti noussut aamuvihkoni äärelle. Lääkkeet ovat tähän mennessä vieneet unet IHAN KOKONAAN POIS moneksi vuodeksi voi hienokseltaan alkaa tuntumaan, että toivoa vielä on. Mukana aina terve annos pessimisiä on hyväksi, koska maniassahan maailman näkee ihan toisin.