Eilen oli se odotettu päivä, että oltiin entisen miehen kanssa, syyttäjä syytti pahoinpitelystä. Ja mitä teki mies, kun oli hänen vuoronsa kertoa asiasta? VALEHTELI. Väitti, että oli vain työntänyt minut istumaan tuoliin (kävi kimppuun ja heitti kädestäni puhelimen, kun tulin sisään) - sitten KUULEMA minä olin lähtenyt siitä ja kaatunut käytävässä. Valeet eivät menneet läpi vaan syyttäjä huomautti tarinan epäloogisuudesta ja siitä, että se poikkesi aiemmasta kertomuksesta. Esimerkiksi oli epäselvää, että tapahtuiko "se" aamulla vai illalla. Lisäksi mies nosti esiin, että ei tiennyt että olinko ottanut lääkkeeni, ilmeisesti tehdäkseen MINUN todistukseni epäilyksenalaiseksi. No, tuomio tuli n. 20 min harkinnalla. Mies maksaa 390 valtiolle - sakkoja siis 6 € x 65 päiväsakkoa, minulle 400 € (pyydettiin 500 €, eli hyvin meni) ja lisäksi oikeudenkäyntikulut 600 €. Iso lasku pienelle miehelle. Mies ei ole soittanut minulle nyt enkä aio häntä auttaa enää, koska psykopaattisesti valehteli oikeudessa. Ennen saliin menoa sanoi, että Jumala on hänen asianajajansa. 

"Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi. Niin kuin te tuomitsette, niin tullaan teidät tuomitsemaan, ja niin kuin te mittaatte, niin tullaan teille mittaamaan" - Matt. 7:1-2

Voin hyvillä mielin nyt siis siirtyä eteenpäin elämässäni. Odotan, että saan tablet - koneen. Vähän kun istun ja hengittelen, niin ei tunnu pahalta sekään, että seuraava oikea poikaystävä olisikin ulkomaalainen mies. Minähän asun kaupunginosassa, jossa on enemmän ulkomaalaisia kuin muualla - ja tänne meidät nimenomaan usutettiin asumaan.                                                              Suurin pulmahan tässä on kuitenkin se, että minun pitää rehellisesti kertoa sairaudestani ihmisille, jotka ovat läheisessä tekemisissä kanssani. Että meneekö kuitenkin siihen, että olen "grazy, lazy & dirty"?    Mutta mitä sanoo asiaan lastensuojelu ja mitä sanoo migri? Että ei saa olla poikaystävää, että ei saa olla ulkomaalaista poikaystävää. Voin (toivottavasti) olla vähän hermoherkkä, kun tällaisia ajattelen. Mutta kun meitä ihmisiä pistetään tieteellisissä tutkimuksissa lokeroihin. Ja oma lokeroni on mikä? Psyykkisesti sairas? Se rajoittaa elämää, kun yrittää elää niin, että ei olisi usein maniassa.            

Mies muuten joutuu vankilaan, jos ei pysty kuukauden sisällä maksamaan noita summia, näin kertoi asianajajani.