Tämä ei voi olla totta, mutta ostin MEDITAATIOTA käsittelevän kirjan ja se oli aika kallis, 29,90€ MINDFULLNESIA, stressinhallintaan - ja mitä? En löydä sitä kotoani laukuista. Koko raha hukkaan. Niin väsynyt kaikesta (siivoaminen etc) että en jaksa edes itkeä sen takia. Ainoa toivo, että joku on sen vienyt löytötavaroihin (asiakas tai myyjä) tai että olisin sen ottanut kassista esiin ja vienyt jonnekin, mutta minne. Onneksi kuitenkin rakkaani tulee takaisin maanantaina, sillä sitähän hän on tuo poika. *** Suunnitellut tosiaan seuraavia juttuja lehteen :) *** se olin minä joka soisin pojalleni eikä poika minulle. Linja tosiaan niin huono, että ehkä syytä vaihtaa puhelin ;) Siihen minulla on varaa.

Luin Rumbasta Kauko Röyhkää koskevan jutun oliko se 7 / 2012, silmiä avaava kommentti miksi hän ja hänen Olgansa olivat lähteneet eräistä bileistä yök ja jee. Vaihdoin akvaarion sisustusta, tuli parempi mieli :) Ai juu, tiedän nyt sen verran, (ehkä) että jossain vaiheessa vankiloissa on käytetty VALTIO SAIPPUAA - "tietoketju" - vanki - pubin isäntä - minä (ymmärrättehän?)

Onneksi YSTÄVÄNI antoi minulle pienehkön läjän Suomen Kuvalehtiä niin en ehdi tätä kirjan menetystä murehtia liikaa. Nyt enää harmittaa. Ja HUMPS (=TV:n lastenohjelma myös) se oli minun pöydällä ;) huh! Jon Kabat-Zinn Kutsu Tietoisen Läsnäolon harjoittamiseen MINDFULLNESS, Viisas*elämä kust. hän pitää kirjansa johdannossa tietoista läsnäoloa myös rakkaussuhteena omaan mielikuvitukseen - ja sitähän se on, sanon minä ja nostan Tiger liikkeestä ostamani Buddhan akvaarion päälle.