Minä kaipaisin tähän perheeseen ja talouteen miestä. Luomaan hieman rajoja arkeen. Tänään kävimme elokuvissa, koska saimme ilmaiset elokuvaliput tutulta. Aiemmin suunniteltu elokuvapäivä oli vasta huomenna. Kävimme myös sosiaalivirastossa ja Crisu etsi lelut siitä kerroksesta Vuosaaressa. Hän sanoi, kun tiesi missä paikassa ollaan, että eihän kukaan luule, että hänellä on ongelmia kun hän on siellä. Sitten vähän ajan kuluttua siinä missä tulostin verkkotiliotteita hän lauleskeli, että tulevaisuus on hyvä. Että tunsin äitinä oloni hyväksi.

Ateneumista ostin kynän, jonka toisella päällä voi naputella kännykän (10 € / kk / 2 v) kosketusnäyttöä. Kiitos sen kännykän ja facebookin saatiin ne liput ja säästettiin 13 tai 15 €.

Ensi viikolla on tukiperheviikonloppu. Voin mennä vaikka Kallio Block Partyyn ja Poetry Connection tapahtumaan. Tai alkoholistien aikuisten lasten tapaamiseen. Crisu haetaan jo klo 12. Tai molempiin.

Aion aloittaa lukemaan Umberto Econ Prahan kalmisto kirjaa. Tässä on tullut nyt taukoa lukemisen kanssa, kun oli "ylävireilyä" ja nyt sen jälkeen vähän alavireilyä - ts. ei innostusta ja vähän alakuloisuutta. Seuraavassa Helmi lehden lehtijutussa ihmettelen, kuinka hoitajani piti manian merkkinä sitä, että minä halusin tehdä loppuun lastentarhanopettajan paperit.