Raamatussa puhutaan asioista, jotka ovat yliluonnollisia. Toki näin on pakko olla, kun halutaan osoittaa, että Jumala on enemmäin kuin me. Tieteessä Jumala voi hidastaa asioiden tutkimista, näin olen ainakin itse  ymmärtänyt. Minulle henkilökohtaisesti Jumala on jotain, mitä ei voi ihmisjärki käsittää - käsittämispyrkimykset johtavat suoraan siihen, että halutaan haltuunottaa jumaluus ja tehdä siitä vaikkapa nyt ihmisvaluuttaa. Jumala ei voi olla myymisen ja vaihtamisen väline, silti usein on sellainen. Minun mielestäni Jumala asettuu ihmiseen. Joskus se on suurikin uskoontulemisen prosessi, joskus hiljaista mietiskelyä metsässä. Oma jumalsuhteeni alkoi kristillisen draaman kautta. Sitä ennen olin ajatellut, että jollain tavalla tungen itseni TEAK:iin opiskelemaan.

Minä(kin) yritän tehdä oman elämäni perustaksi meditaatiota. Tämä on nyt sangen hidas prosessi. Olen päässyt hengittämiseen ja siihen, että jaksan nauttia siitä, että saan VETTÄ ilmaiseksi ja vaivatta. Vesi on nautinto. Samoin tee. Yritän päästä eroon kahvista ja suklaa tai muista sokerinautintoaineista. Mindfulnessin meditaatio-ohjeiden mukaan tärkeintä on nykyhetki ja siihen pääse ankkuroitumaan hengityksen avulla.

Lapselleni lainasin Nopoloiden Heinähattu ja Vilttitossukirjoja joita luen illalla. Ja itse nautin teetä illalla, palkitsen sillä sen, että jotain olen itseni hyväksi tehnyt. Tänään ostin S-marketista INKIVÄÄRI-teetä. Puhelimessa minulla on WORDAMENT - peli, jonka sain tuliaislahjaksi kun kävimme Cristianin kanssa kylässä. Itse en olisi koskaan peliä löytänyt, sillä en pelaa mitään pelejä - paitsi nyt tätä. kyse on neliöstä, joka on täynnä kirjaimia ja sieltä täytyy löytää sanoja. Olen huono, mutta pelaan silti. Peli näyttää sinä aikana pelanneiden toisten sijoitukset ja saavutukset. Olen päässyt vain sille sijalle, että takanani on vain 20 % pelaajista.

Uskonpuhdistus alkoi v:nna 1517 samana päivänä kun tänä vuonna vietämme Halloweenia. Se sai minut tänään ajattelemaan Jumalaa, tuo irrallinen tieto.