Jälleen takana päivä Työtä kohti kurssilla ja juuri nyt kuuntelen kristillistä räppiä, suomalaista Daikonia, josta oli jutuntynkää Kirkko ja kaupunki lehden facebooksivulla. Naps ja musiikki tuli kuuluville Spotifysta. On se niin helppoa nykyään.

Tuli uusia työmahdollisuuksien metsästysmaita : osuustoiminta Pellervon sivuilta. Mutta ongelmia tuli eteen. Minua kiinnosti kustannustoiminta (lehti) ja näyttämötoiminta. Siellä oli kristillinen ohjelmatoimista Kristalli, jolla oli yhteystiedot Helsinkiin, mutta varmemmin nettisivuilla Jyväskylään. Kristillinen näytelmä olisi, mitä kaipaisin. Mutta tuumasin sitten, että miten olisi jos tarjoaisi itseään kristilliselle taivaskanava tv7:lle? Ihan vaan sillä perusteella, että on lukenut teologiaa. Näkisi, että mitä siellä tapahtuu. Kahdeksi viikoksi palkatta.

Outoa, sama fiilis kuin silloin kun oli suorittamassa niitä teologian perus- ja aineopintoja. Viimeistään ensi viikolla pitää ryhtyä etsimään sitä kahden viikon työharjoittelupaikkaa. Tai saa se olla vaan kaksi päivää. Tai jos kunto on sellainen, että ei nyt niin ei sit mitään harjoittelua. Itsestä kiinni.