Minä olen aika erakoitunut ihminen. Tykkään asua kaupungissa, jossa en tunne ketään. Sellaisessa kaupungissa vallitsee rikkumaton hiljaisuus, paitsi jos juorutaan toisista. Hyvähän se on tietää, luulen, koska kaikkia asioita ei kerrota lehdissä. Eivät ylitä "kynnystä".

Nyt kuitenkin (Guided by God) minulla on jo kaksi korttia hyvälle ystävälle, joka ei tiedä kuinka paljon arvostan häntä. Jonka tekstin lukeminen saa minut pysymään tasapainossa, kas kun minulla on tämä VAUHTIHANA. (Joku sanoo, että mopo keulii etc.).

Joulusiivouskin menee niin hyvin, että pystyn parhaimman ystäväni kutsumaan meille juomaan teetä ja glögiä, en tiedä tuleeko, koska on kuten minä, erakkoluonteinen. Täytyy tähdentää tähän JOULUSIIVOUS ON SUJUNUT HYVIN. Suorastaan nautinnollista käydä läpi paperi/lehtipinkkoja. Koska se on aina se sotkuisuus ettei voi ketään kutsua. Ja kas : tännehän on tulossa miesväkeä "ihan vaan kahville" kuten he sanovat. Joten So Long Rikosreportteri vaan, mä huomasin virheen Alibi lehden jutussa 10 / 2013 - se alkoi, että kahteen kertaan kerrottiin että uhri katosi 1977 ja sit kun pääsin sinne että kerrottiin, että uhrin laukusta löytyi kännykkä. Vähän aikaa mulla, lukijalla löi päähän, että mitä. Sit tarkistin juttua. Ingressissä oli 3.6.1977 ja sit tekstissä oli sama päivämäärä, että ei ollut kahta eri uhria esim. Vähän mä kyselen, että mitä ne siellä lehden toimituksissa tekee, että tommosia pääsee tapahtumaan. Ja joo mulle on tullut nyt ALIBI lehti 4 kk kun sen sai 18.90 €. Nyt peruin kun oli kesto ja olisin saanut jatkon 6 kk, n. 22 €, mutta en ottanut. Tohon 18.90 tarjoukseen tuli myös 1 kk:n Suomen kuvalehti, siis kai sen vuoksi kun ne on Otavamediaa. Yes Please, soitelkaa vaan mulla lehdenmyyjät, mä itse en voi mennä enää myymään, koska siinä ei oo takuupalkkaa.

-----------

edit. Pienissä kaupungissa vallitsee rikkumaton hiljaisuus ja vain juorutaan.

ALIBI-lehdessä oli siis vuosiluvut 1977 ja 1997. Tuo 1997 jäi kirjoittamatta tähän blogiin, anteeksi.

"ihan vaan kahville" ei olleet ex-miehen veli ja ex-mies itse tulossa vaan halusivat ruokaakin. Ehdotin leipää, ei. Kysäisin jos haluaa Viking Line matkakortin, ei innostunut.