NYT meni jo liian pitkälle! Lapsi vaati, että minun pitäisi koota Tylypahkan koulu sillä aikaa kun hän on ulkona ja muualla. (LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÄ SANOI MINULLE, ETTÄ MINÄ KIRJOTAN TÄÄLLÄ KOTONANI  ITÄ-Helsingissä ROMAANIA!) aion opettaa lapselleni nämä muutamat suositut kirosanat (vittu, saatana Jumalauta ja kerron, että tuossa JUMALAUTA sanassa on virhe, se on JUMAL´AUTA ja Hän auttaa Aina, joskin viiveellä, sanoi teologisen tiedekunnan dekaani.

Soitan Dingon Via Finlandiaa. Ei kai tässä muuta ole tapahtunutkaan? Kuunnelkaa tekin se, en osaa linkittää tänne, mutta Sofi Oksasen fb-seinällä osasin linkittää toisen kirjakuusen. Minullahan on paha vika, alan aina )(tai usein) kyynelehtimään kuin puhun pojastani, siksi en voi meikata. Olen aika hyvä tyyppi, sillä olen tähän ikään selvinnyt ilman huumeita ja kuvitelkaa, miten paljon niitä on liikkeellä tuolla jossain. Mutta julma olen ihmisenä ja opettajana, jos niitä töitä saan tehdä joskus. Jossain vaiheessa elämää (opettajankoulutuslaitoksessa) minulla ei ollut muuta kuin opiskelu ja musiikki (kai monelle), mutta ei ystäviä. Kai se oli oma valinta. Toivoisinpa vielä, että joku suomalainenkin mies rakastuisi minuun. Palavasti. Olisi kiva vain roihuttaa nuotiota. Ja sitten sanoa:" Jeesus pelastaa, minä rakastan. "

Ystävästäni Jormasta aion tehdä seuraavan jutun. (Kuten jo kerroin).

Oi, jos minäkin olisin NÖRTTI, Rillit huurussa on ihana sarja.Eikö sellainen tee enemmän kuin mitä opettaja käskee?

Kiusaajapojasta on nyt tehty ilmoitus lastensuojelun työntekijälle varhaisent tuen aloitteesta. C:tä tulee hoitamaan jatkossa ehkä mannerheimin lastensuojelun työntekijä tai jokus.