Äitini oli hirveän huolissaan siitä, kun heräsin jo n. 5.00 ja "en ollut nukkunut" (vai?). Yksi pilleri tipahti tiskialtaaseen, kun hän siellä puhelimen päässä vahti, että otan lääkkeeni. Sain sen pillerin sitten lavuaarista. Kerroin hänelle, että yksi - eräs ystäväni (ja WSO - 153 rekkari, kuva) nousee aamulla paljon ennen perhettä ja meditoi. Itse en tällaista rytmiä pysty pitämään yllä kuin korkeintaan puoli viikkoa. Enkä tätä nytkään tee pakosta. Ja meditaatiominuutitkin ovat todella vain muutaman minuutin, mutta minusta tuntuu, että olen tehnyt tätä ennenkin, lapsena ja nuorena, en vain ole tajunnut itse, että mistä on kysymys.


Jaa-a, mitähän isäni ajatteli, että minusta tulee aikuisena, silloin kun joi. Ja poltti. Mitähän hän ajatteli, että tuolla ulkona maailmassa on. Minä aina kuvittelin, mitä hänellä on elämässään ollut, kun hän kertoi. Uskontoja hän pohti ja kaikenlaisia asioita. Aikaa sillä oli minulle silloin paljon. Minä olen fyysisesti ja psyykkisesti isäni kaltaninen, mutta minulla on enemmän koulutusta, joskin näyttää siltä, että kaikki jää kesken.

EILEN OLI Ihan tosi ihanaa. Ei voi edes kertoa miten ihanaa. Joulukynttilää on poltettu. Sanon vain vihjeeksi, että Madinga, jos muistan sen oikein ja Nei...jotain...minä että Neito.

ISÄNI PERINTO : 62 € rahaa (veronpalautus) ja AA:N OHJELMA kirja, minun. Oma. Vielä en maksanut draamakasvatuksen lähiopintojaksoa ja oma hoitaja on nyt hvyä.