Amerikkalainen sinkkumies Lontoossa. Anglikaanikristitty, uskovainen. Kuullostaako sellaiselta, että Badoo olisi voinut sisäänsä hänet kätkeä? Vaan kätki. Suhde saattaa kätkeä avioliitonsiemenen, ainakin se on heitetty ilmaan. Ja eikö vain samaan aikaan tule facebook messenger heitto, että hei rakas, miten se kutsukirje minulle - tahdon tulla ja mennä naimisiin kanssasi, vaikka edellinen yhteydenotto oli joulukuussa 2012 En katso kauniita ja rohkeita, elän niitä, mutta toivon, että en juonittele ja manipuloi. Michael ja Amer. Muut ovat olleet liikkeellä hepposemmin eväin. Jumalaan uskova amerikkalainen insinööri Englannissa. Jumalaan uskova draamakasvatusta opiskeleva sinkkunainen Suomessa, mt-kuntoutuja. Yhteinen nimittäjä on, että etsitään vakavaa suhdetta ja ei voida käydä treffeillä, koska Lontoo on Englannissa ja Helsinki Suomessa. Ehdin jo pelätä, että miehen mielenkiinto alkoi tyrehtyä, mutta hänllä olikin kiire, eikä ehtinyt kuin muutaman sanan kommentoida yahoo messenger keskusteluissa.

Luin kirjastossa jutun Päivi Storgårdista ja hänen miessuhteestaan, miten mies reagoi sairauteen ja miten hän sen ymmärtää. Juttu herätti luottamusta tulevaisuuteen. Jos yksi mies juoksee karkuun, niin kyllä niitä siellä riittää. Olen vihdoin saanut aikaa tänään lukea muutamia kirjoja. Anja Snellman Pääoma ja Terhi Rannela Punaisten kyynelten talo. Ihanaa pakoa todellisuudesta.

Mihin minun naiseuteni sitten perustuu? Ei ainakaan sille, että olisin kaunis nainen. Naama höllyy kuin muukin läskikasa - kiitos 20 kg lääkkeiden - mutta toisaalta, on jo ymmärrettävä, että se ei ole kaikille miehille se pääasia. En vain tiedä että mikä mies tämä Michael M. on. Minun naiseuteni perustuu sille, että olen äiti ja se on maailman paras asia elämässäni. Sen takia en kadu ensimmäistä avioliittoanikaan. Ilman sitä minulla ei olisi lasta. Ja uskon, että aviomiehelleni oli muitakin syitä haluta minut kuin paperit. Että juuri minut. Mutta kun ajattelen miestä, josta satun pitämään (jota en läpikotaisin tunne) niin näen edessäni, että hänen pitäisi olla avioitumassa kuvan kauniin punahuulisen hoikan naisen kanssa, jonka koti on viimeisen päälle laitettu. Vähemmästäkin ajatuksesta tuntee huonovointisuutta. Minä olen se, jonka kanssa voisi keskustella ja käydä läpi asioita alueilla, jonne useimmat eivät mene. Siihen minä oikeastaan totuin kotonani. Isässä oli filosofin vikaa.

Kaipaan järeämpää filosofista purtavaa, varasin kirjastosta Augustinuksen TUNNUSTUKSIA kirjan.