Jo aikaa sitten blogini sai SURVIVAL - maininnan ja olen siitä ollut hissukseen, koska en ole tiennyt, mihin sen jakaa eteenpäin. Nyt tiedän: http://kuningataralkoholi.sarjakuvablogit.com/ . Blogissa kerrotaan alkoholismista perheenjäsenen silmin ja se on tehty sarjakuvaksi. Sen äärellä ei voi kuin hiljaa huokaista, että niin ja onneksi joku osaa kertoa tästä asiasta oikealla tavalla. Vierailkaa siellä! Loistava blogi.

Minulla ei ole syytä valittaa omalle lapselleni huonoa lapsuuttani, kuten isäni valitti minulle. Päinvastoin, on niin monta kertaa kun epäonnistuu olemaan hyvä äiti. Rohkeutta kuitenkin luo, kun lapsi sanoo, että äiti on maailman paras ja äiti on suloinen ja vieläpä äiti on viisas. Ja sitten pussaillaan ja halataan. Ja sitten taas muutaman tunnin kuluttua riidellään ja huudetaan. Ihan pienistä asioista, saako syödä keksiä vai eikö. Saako olla ulkona vai eikö. Mennäänkö saunaan vai eikö.

Ja se suurin ongelma on, että talo on sekaisin. Jos olisi siistiä, kaikki olisi ok, suurinpiirtein. Edes rahasta ei ole niin suuri huoli, vaikka usein pitää tinkiä mitä kuluttaa. Suurin menoerä on netti- ja puhelinyhteydet.