Mummo kävi meillä ja oli tosiaan pojan, Cristianin kanssa kun kävin HELSINKI POETRY CONNECTIONIN runoillassa ja esiinnyin Open mic osiossa ja ystäväni Tytti ei nähnyt minua, koska oli juuri silloin keskustelemassa jonkun Arhin kanssa. Tykkään Tytistä. etc. Asustevalinta oli onnistunut (siitä tuonnenpana).

Kun menen kertomaan mummosta papille, kerron, että mummo uskoi Jumalan sanaan. Tämä siksi, että mummon hautakivessä on myös hänen entisen aviomiehensä nimi. Ja aviomiehestä hän on eronnut. Mummo (äitini) sanoi, että molemmat nimet ovat samassa kivessä siksi, että hän uskoo, miten se nyt sanotaan: "minkä Jumala yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako". Ei nyt olla varmoja onko se vihkikaavassa, minulle facebookissa tuttu pappi (CP_vammainen) ja voin häneltä kysyä, jos tärkeä asia.

Ja mitä Open Mic iltana tapahtui? Siellä esiintyi Zohab Zee Khan Australiasta (näin: hyvä hän on :) Australiassa, itse otin videon Samsung Galaxy tab3:lla ja pistin sen facebookiin (olen iloinen ja onnellinen pikku nörtti :)). Minulla oli Amer Khanin takia teettämä paita ICA_KHAN@YAHOO.COM ja näytin sen Z.Z:Khanille koska tuntui siltä. Hän on nyt facebookystäväni. Ica_Khanhan tuli (from Icakha) nimeksi siitä, että minua verkossa kosinut mies oli Amer ja rikostoimittaja ja keksin, että Amer + Ica = America. Paita on edelleen jäljellä ja Z.Z. oli hyvä esiintyjä. Zohab Zee.