Kävimme ilmaisella matkalla Tallinnassa. Äitini ystävätär oli voittanut 22h risteilymatkan, jonka saimme käyttää. Ruoat ja muut piti itse kustantaa. Lomamatkan jälkeen hankin itselleni ja Crisulle uuden Samsung Galaxy tab3:n ja se on hyvä - ei kaikista halvin, mutta kun sen voi maksaa osissa niin kaltaiseni KÖYHÄ ihminenkin voi sellaisen hankkia. Nyt vain on säästötalkoot meille. Jopa ruokakaupassa mietitään kaksi kertaa, että mitä ostetaan jos ostetaan. Köyhäilin kaiken muun paitsi luomumaidon suhteen, jota sitten juon vähemmän enkä janojuomana. Koska minulla on nyt tablet - kone en ehkä tarvitse uutta puhelinta vuoden kuluttua vaan pärjään entisellä. Ja ah mikä onni oli löytää siivouskaapista mikrokuituliina, jolla sai pölyt pois tietokoneesta. Se tuli kuin uudeksi. Entinen aviomies kävi kotonamme. Kysyi vain, että ihanko totta te asutte täälä ja minä sanoin, että tässä on nyt siivous just pahasti kesken. Siinä sitten muutama kuva otettiin minun uudella tabletilla ja hän sai ne facebookiinsa. Kas kun en ole minä ystävänä siellä (enkä aio edes pyytää).

Kuuntelen Suzanne Vega Spotifysta ja ah kuinka ihanan rentouttavaa tämä on. Tietokoneen (Fujitsu) kanssa Tieteen kuvalehden kylkiäisenä tulleet kuulokkeet eivät toimi, mutta uuden tabletin kanssa toimii hyvin. Voin kuvitella, että siivoan asuntoa ne päässä ja nautin. Valitettavasti Yle Areenan radio ja kuunnelmat eivät ole saatavilla! Tietokoneella ei bluetooth toimi ja tabletilla ei ei radioyhteys toimi, jokin tietokoneohjelma joka pitäisi asentaa, ei ole yhteensopiva laitteiston kanssa. Mutta nautitaan nyt sitten kaikesta siitä, mitä jo on.

Nyt täytyy kehua, kuinka ihana lapsi minulla on. Tällä hetkellä se leikkii naapurin tytön kanssa barbeilla - ja moniko poika sitä tekee? Moni? Kaupassa se tajusi heti köyhäilyn jujun eikä ostettu houkutuksia. Ihan muutaman päivän sisällä hän on alkanut sietämään pettymyksiä hymyillen. Eikä meillä rähistä, minä kun lässytän lapseni lempeäksi. Silti ihmetellä täytyy, mistä minä olen saanut niin hyvän pojan. Se kun halaa ja pussaa poskelle, niin ei muusta rakkaudesta väliä.