Luulin jo, että olin teettänyt turhaan puvut indierunoiluun ("Ole O´Levinas" ja "Käykö Röykä") [Levinas gradufilosofini ja Röykä kuritushuone, jossa isäni oli 1969 - - - vai Röykkä?], mutta nyt onkin Helsinki Poetry Connectionin open mic ilta lauantaina ja äitini tulee perjantaina Kreikasta ja on muutaman päivän meidän luonamme. Joten minulla on vapaata. Ja mikä vielä parempaa! - luovan kirjoittamisen ryhmään tuli uusi ikäiseni jäsen ja hän(kin) menee esittämään oman tekstinsä lavalla. Inspiroiva hyvin lahjakas nainen, josta toivon ystävää itselleni.

Tänään siivosin bluetooth kuulokkeiden ja Suzanne Vegan ja Hedningarna orkesterin musiikin kanssa. Miten likaiseksi lattia oli mennytkään. Olin jo vaipua synkkyyteen, että ne eivät siistiydy, mutta jotain mustaa sain pois. Älyttömän vanhat lattiat kaupungin asunnossa, joten tietäähän sen.

Torstaina menemme psykiatrian poliklinikan naisten ryhmän kanssa katsomaan Ateneumiin Tove Jansson näyttelyn ja sen jälkeen Kristianin kanssa Kaisaniemeen musiikkia kuuntelemaan, ellei sada.