Teologia(n opiskelija vm. 2002 (n.) - 2005 täällä tekee lähtöä synnyinkaupunkiin yhdessä poikansa Christianin kanssa.


Eilen katsottiin kokko ja tanssittiin kahdestaan, vaikka alunperin lähdettiin vain hampurilaiselle McDonaldsiin. Sattumalta mentiin meren rantaan ja siellä oli kekkerit. Cristian teki Jee maan ja minä etsin kartan: jonkun tekemän "taulun" REMU:sta ja siinä lukee STAGE, joka mekin tehtiin niistä aineksista, joita kotona oli. Ja olihan niitä. Hirveästi kirjoja, joista osan voi viedä pois. Kristian pisti kaiken mullin mallin, mutta hyvä niin, sillä juhannuksen perinteisiin kuuluu suursiivous. Kristian tahtoisi antaa Johannes Kastajalle lahjan, koska juhlitaan hänen syntymäänsä ja minä kerroin, kuten usk.lehdessä oli, että Johannes oli aikansa omatunto. Ja kerroin myös miten hän kuoli: nainen sanoi tyttärelleen:"Tanssi" ja kun isä ihastui tanssiin, tytön piti pyytää Johannes Kastajan pää, koska minun muistaakseni Johannes oli sanonut, että (tai Raamatun mukaan) kuningas Herodes (?) ei saisi olla tämän naisen kanssa.
Menikö se noin?
Kellä on kärsivällisyyttä tarkistaa asia?
Minä olisin tahtonut papiksi. (Ehkä siksi että se tukkisi lopulta äitini suun.)(mutta myös siksi, että JOSKUS pappi voi auttaa enemmän kuin PSYKOLOGIA.) ----
---
---
---
myös juhannusviestejä lähetin.

Minun poikani ("Rakas Poikani", kuten Sofi Oksaselle sanoin, kun näin hänet kadulla ja pysäytin) tahtoo papiksi sen vuoksi, että hän tahtoo kertoa Jumalasta. Ja Jumala sanan hän sanoi ensimmäist kertaa, kun Jussi Halla-Aho sanoi televisiossa JUMALANPILKKA. ("Christian") tahtoo uuden puhelimen...ja minähän lainasin hänen rahojaa 95 €. On siinä minulla maksaminen! Onneksi Pääoman omistaja ei tiedä tätä. Mullistuksen keskellä löysin vanhoja kuvia, mm. ylioppilaskuvat. Johan minä yotodistuksen pistin seinälle.

Joku tietää Totuuden minusta ja mitä olen tehnyt ja se on hyvä. Se mitä en kirjoita tänne, se menee päiväkirjaan, paperiseen ja käsinkirjoitettuun. Isäni oli lukenut päiväkirjastani, että minä vihan häntä. Mitäs meni sinne katsomaan sitä, eikö niin? Kristianin koulukuorossa on hyviä kappaleita. Kuten Juice Leskisen Haitaribussi, jota nyt kuuntelemmme. Olin vähän sekaisin eilen: luulin, että oli jo juhannuspäivä vaikka oli aatto. Oli Ahdin päivä ja Suomen lipun päivä. Ainako se sitten ei satu juhannuksenkohtaan?