Ei kannata säikähtää sitä, että vanhenee. Jokainen ikä on hyvä ja sitä saavuttaa, mitä elämältä tahtoo, kun pistää kädet ristiin tai mitä vaan ja miten te tahdottekin meditoida. Ah se ihan Pellen biisi, "Zen, Buddha, Ying & Yang (here I come)", jota hän ei soittanut, kun kävin keikalla 5.6.2014 Virgin OIlissa. Tarinaan liittyy autoa ajava juutalainen ranskankielenopettja, joka totellee nimeä SMITH. Nauroinkin badoossa, että... niin: väärillä poluilla taas!

Netistä sen verran, että pistin omalle seinälleni tekstin:"VICTOR IS NOT HONEST" - Victorin veli, joka on facebookystäväni "pillastui" sillä seurauksella, että hän ei enää ole facebookystäväni. Mieheni pyysi minua ottamaan hänet pois ystävistäni. Kerroin myös, että Victor oli sanonut minua "LAZY, CRAZY AND DIRTY". MIes kysyi, vieläkö haluaisin asua Victorin kanssa. Että ihmettelen vieläkin miten se (että lauseen paikka + ks.-->*) päiväkirja, jossa avioliittoni alkoi tuli mukaan turvakotiin, jonne pääsin ystäväni avustuksella!

On minulla haave. Jos - kun tulevaisuudesta ei mitään tiedä - päädyn eläkkeelle, mikä lie eläke meille hulluille on järjestelmässä varattu, niin voisin vielä opiskella suomen kieltä ja kirjallisuutta. Ne kiinnostavat. Ja suunnitelman ensimmäinen vaihe on se, että luen pääsykokeisiin - sen jälkeen kun tuo gradu palautettu. Gradun kanssa suunnitelman ensimmäinen vaihe menee niin, että (..lyö tyhjää..) palautan esseen ja teen siitä kypsyysnäytteen ja san KANDITAATIN TUTKINNON, hyvä sekin. Äiti sanoi, että kukaan ei pakota minua gradua tekemään, että se on minun oma haluni. Ja se oli minun oma haluni jo 13 v., ajattelin vain, että onko se liian vaikeaa. Lastentarhanopettajan opinnäyteytö on sohvalla ja tiedän, mitä sille pitäisi tehdä. Jatkaa. Perinteinen vastaushan on ollut, että sillä voi pyyhkiä persettä. Mutta se Ilo!! -->

 

--> punkbändi, jonka jäseni äin meidän taiteen sulattamon ryhmässä sanoi, että heille voi tarjota tekstejä ja että heillä ei edes ole nimeä. Ei siis tarvitsekaan odottaa, että Kristian 14 v. ostaa kitaran (ja hahah, tässä kohden saa nauraa!) ÄIDILLE.! heh! Kai siinä sitten muutama vuosi olisi, että me kahdestaan ja kitara: :) Siis ei, niin hullu minä en ole, että kuvittelisin pääseväni suomen kieltä lukemaan (onhan sitä ihmisiä, joilla on useampi tutkinto. Ja sitten meitä, joilla on ollut useampi tutkinto tuloillaan eikä sitten kuitenkaan. 700 op. Ei väsytä ei. Niih. op = opintopiste. Ennen ov.=opintoviikko. Mutta nyt suljen tietokoneen ja lähden luovan kirjoittamisen ryhmään enkä missään nimessä saa tunnustaa hoitohenkilökunnalle, että olen tehnyt jotain sellaista kuin gradua. Sitähän kiellettiin tekemästä (minä lasten kotipalvelun hoitohenkilökuntaan, koske he toimittivat minut kerran Auroraan. Kiitos sitten siitäkin. Ei ollut siivous sujunut.