Lauantaina kävin katsomassa teatterissa Quo Vadiksen ja RedNoseClubin esityksen, joka oli dramatisoitu Kari Hotakaisen kirjan pohjalta. Hotakaisen ja kahden Quo Vadiksen näyttelijän kuva oli "rituaalialttarilla" esitysalueen ulkopuolella. Esitys oli HYVÄ, parhaimpia mitä muistan nähneeni. Ja kuinka ollakaan, se maksoi minulle 0 €, sillä eräs vanhempi eläkeläinen antoi sen minulle, kun olin jonossa menossa ostamaan lippua itselleni. Naisen aviomies ei tullutkaan esitykseen, siksi ylimääräinen lippu - jonka hän antoi minulle: työkyvyttömälle köyhälle opiskelijalle ja eläkeläiselle - - -

- - - sillä minä OPISKELIN tänään vaikka lääkäri kirjoitti B-lausuntoon, että "NIMELLISESTI OPISKELIKELIJA" ja kirjoittihan hän siihen EDELLEEN, vaikka siitä psykiatriselle hoitajalleni sanoin, että LITO - lääke on lopetettu. Pah! Mutta ollaan nyt sitten KIITOLLISIA siitä, että ei tarvitse raha-asioiden takia stressaantua. Sen tosin koin loukkaavana, kun ÄITINI sanoi, että en koskaan tule olemaan töissä, että jos pää on sekaisin, niin se on sekaisin.

Niin sekaisin en nyt ole kuitenkaan, etten pystyisi hoitamaan asioitani Kela:an ja Heka:an. Kelaan on toimitettavana enää asumistuen tarkistus. Krääääääääääääääääääääääääääääääh! Teatteripuolen asiat ovat hyvin menossa eteenpäin: olemme tekemässä näytelmää mielenterveydestä ja se tulee lapsille. Meitä on 4 - 7 kirjoittajaa (en ole laskenut) tekemässä tekstiä ja "Duha" hoitamassa sen loppuun. Yritimme tehdä GOOGLE DRIVE:lla, mutta vain minä pääsin sinne sisään ja sitten se ei suostunut minullekaan toimimaan. Ehkä seuraavaan teokseen sitten, jonka tekeminen alkanee ensi syksynä. On todella tyyni ja rauhallinen olo tehdä hommia ihmisten kanssa jotka omakohtaisesti tietävät, mitä on olla kun mielenterveys on syynissä. Muuten, tuota asumistukihakemusta tehdessä vastaan tuli sana SYYTINKI, mietin jo hetken, että pitääkö mennä Kela:n luukulle kysymään, että mikä se on, mutta Duha kertoi lyhyesti mikä se on ja nyt tuli mieleen, että senhän voi googlettaa.

"Meidän mummo" rasitti hermojani ehdottamalla, että jos ei paperijutut Kelaan ja Hekaan suju niin voidaan hommata edunvalvonta. Sama mummo sanoi, että en minä koskaan tule töihin pääsemään, että kun on pää sekaisin, niin se on sekaisin. Eikö todellakin ole tukea antava äiti minulle? Siivousapua häneltä saan ja rahallista apua ei näytetä tarvitsevan nyt. En viitsinyt riidellä hänen kanssaan, kun ei sanat lähteneet suusta tulemaan.

Harmittaa se, että en päässyt NAINEN, USKONTO JA POLITIIKKA tilaisuuteen, kun se ei ollutkaan siellä minne oli ensin ilmoitettu, kirkossa. Olen ihmetellyt miksi isäni nimi virkatodistuksessa perunkirjoitusta varten on väärä. Ja seurakunnalla se on perunkirjoitus, mutta lakitoimiston antamassa lukee PERUKIRJA ilman genetiiviä.